+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ambitieuz Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 16 - € 18 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Elcometer B.V. zoeken we een enthousiaste Administratief Medewerker voor ons servicecentrum. Hier maak je deel uit van een team dat elke dag nieuwe dingen leert en samenwerkt. Je werk is belangrijk: je beheert orders, houdt voorraden bij en zorgt dat alles op tijd geleverd wordt. In ons team krijg je de kans om te groeien en je ideeën te delen. We bieden een goed salaris, extra voordelen zoals een vroeger weekend op vrijdag, en een kans op een vast contract. Kom jij ons team versterken? Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een uitdagende administratieve rol in ons groeiende servicecentrum?
Stel je voor: elke dag is een nieuwe uitdaging, vol actie en teamwork. Als Administratief Medewerker bij Elcometer B.V. in Nieuwegein ben jij een cruciaal onderdeel van ons servicecentrum. Maar het is meer dan alleen administratie. Het is een plek waar je de kans krijgt om te groeien, waar elk moment een kans is om te leren en waar jouw inzet het verschil maakt. Durf jij het aan?

Wat ga je doen?
Stel je voor dat je 's ochtends het servicecentrum binnenloopt. Nieuwsgierig naar wat de dag zal brengen! Je begint met het beheren van de order- en besteladministratie van onze diverse klanten in Europa. Je zorgt ervoor dat alle orders nauwkeurig worden verwerkt, de voorraden worden bijgehouden en de leveringen tijdig worden geregeld. Daarnaast houd je de mail bij en handel je het telefonische verkeer af. Je werkt samen met je collega's om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt en klanten tevreden zijn. Tijdens de lunch deel je jouw ideeën om de administratieve processen verder te optimaliseren. Geen dag is hetzelfde, maar één ding blijft constant: jouw passie voor administratie en al het aanverwante regelwerk.

Waar ga je werken?
Welkom bij Elcometer B.V., een wereldleider in de coatingindustrie. We leveren hoogwaardige inspectieapparatuur voor coatings, beton en de non-destructieve test (NDT)-industrie. Dit omvat technieken om materialen te inspecteren zonder ze te beschadigen, zoals ultrasone inspectie, radiografie en magnetisch onderzoek.
In ons gloednieuwe servicecentrum in Nieuwegein, van waaruit we de Europese markt bedienen, ben jij straks onderdeel van een team dat gedreven is om verder te groeien en te innoveren! Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en een impact te maken!

Wie ben je?
Jij bent de sleutel tot ons succes! We zoeken een administratief medewerker die accuraat is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je kunt zelfstandig werken maar functioneert ook goed in teamverband. Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste, gezien de veelal Engelstalige omgeving. Ervaring in een administratieve rol is een pluspunt, maar nog belangrijker is jouw drive en enthousiasme om te leren! Belangrijk is dat je flexibel bent, een positieve instelling hebt en graag samenwerkt met de collega's van het magazijn en de technische dienst. Heb jij oog voor detail en ben je proactief, dan ben jij onze kandidaat!

Wat mag je verwachten?
  • Aantrekkelijk bruto uurloon tussen €16,- en 18,- per uur, bespreekbaar op basis van kennis en ervaring;
  • 25 vakantie/verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Fulltime baan via Ambitieuz, met uitzicht op vast dienstverband bij Elcometer B.V.;
  • Extra voordelen, zoals een vroeger weekend op vrijdag (vanaf 15.00 uur), een goede pensioenregeling en prima reiskostenvergoeding;
  • Gezellige werksfeer waarin jouw inbreng zeer wordt gewaardeerd;
  • Stimulerende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan!
Klaar voor het avontuur? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog door je cv en motivatiebrief te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.; onze recruiter Bart van den Brink neemt dan snel contact met je op. Wil je aanvullende informatie, bel Bart dan even via 06-24515785. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst!

Salaris

€ 16 - € 18 p/u
O.b.v. kennis en ervaring

Bedrijfsomschrijving

Elcometer is al meer dan zeventig jaar wereldleider in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van inspectieapparatuur voor de coating-, beton- en metaaldetectieindustrie.

Al sinds in 1947 de eerste meter werd vervaardigd is het Elcometers filosofie om toonaangevende, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren in combinatie met een uitstekende service en een concurrerende prijs. Door zich te concentreren op deze kernwaarden is Elcometer uitgegroeid tot een mondiaal netwerk met vertegenwoordiging in meer dan 170 landen.

In 2018 heeft Elcometer zijn productassortiment uitgebreid met zeer hoogwaardige straalapparatuur, waar onder mobiele straalmachines, straalmiddelkleppen, luchtbehandelingsapparaten, persoonlijke beschermingsmiddelen, slangen en een hele reeks accessoires.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in