+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Zorg Advies Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een groeiend team zoeken we een Administratief Medewerker Zorgadvies die van afwisseling houdt. Je doet zowel administratief werk als klantcontact. Samen met collega's zorg je dat alles klaar is voor het zorgadvies. Je helpt mensen die zorg aan huis nodig hebben of andere hulp. Elke dag is anders en je leert veel over hoe zorg geregeld wordt. Je werkt ook aan je eigen ontwikkeling door cursussen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij communicatief sterk en wil je graag onderdeel zijn van een enthousiast team die graag veel werk verzetten? Dan kom ik graag me jou in gesprek! Voor een groeiend team bij onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste en leergierige Administratief Medewerker Zorgadvies.

Het gaat hier om een afwisselende functie waarbij je administratieve taken hebt én klantcontact. Je bent ondersteunend aan clientadviseurs die zich richten op sociaal medische beoordeling. Jij zorgt dat het (medische) dossier compleet is en dat de cliënten goed geïnformeerd zijn over de procedures. 

Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband. Samen met een enthousiast team van medewerkers zorg jij dat alles gereed wordt gemaakt om te zorgen dat het zorgadvies tot stand komt. De cliënten die jij gaat spreken willen in aanmerking komen voor bijvoorbeeld zorg aan huis, hulpmiddelen in huis of vervoersmogelijkheden. Elke aanvraag is anders en dat maakt jouw werk zo afwisselend. Je leert hier gaande weg alles over de Wet Langdurige Zorg (Wlz), Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO) en andere sociale voorzieningen. 

Na een goede inwerkperiode krijg je steeds meer taken die je zelfstandig kunt oppakken en je krijgt hier regelmatig cursussen om je kennis te verbreden. De klanten zijn vaak kwetsbare mensen en soms zijn ze ongeduldig maar dat is voor jou geen probleem. Met jouw mensenkennis en jouw administratieve skills  weet jij klanten goed te informeren. 



Gevraagd

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een MBO niveau 4 of een HBO diploma. Je bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar. Verder is het van belang dat je nieuwsgierig, accuraat en leergierig bent. 

Je past goed in deze organisatie als je graag veel werk verzet maar ook tijd neemt voor een praatje met cliënten en collega's. 



Aanbod

Je komt in dienst van onze opdrachtgever en je werkt vanaf het kantoor in Utrecht en gedeeltelijk vanuit huis. Het startsalaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. 



Bedrijfsomschrijving

De organisatie heeft een adviserende rol voor de medische indicatie van zorgaanvragen. De organisatie werkt landelijk en dat maakt de organisatie dynamisch. Prettige werksfeer, waarbij open communicatie, afspraak is afspraak en persoonlijk ontwikkeling belangrijk worden gevonden. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in