+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Word Administratief Medewerker KYC bij Rabobank in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

Geef vorm aan maatschappelijke verantwoordelijkheid als FEC Specialist Offboarding bij een van de grootste banken. Werk aan integriteitskwesties en draag bij aan een betere toekomst. Je onderzoekt risico s, zorgt voor een professioneel afscheid en werkt in een team dat kwesties aanpakt. Pluspunten zijn een sportbudget, een persoonlijke coach, en de kans om certificaten te behalen. Als jij ambitieus bent en klaar voor actie, lees dan verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Geef vorm aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid bij Rabobank als FEC Specialist Offboarding. Werk als Administratief Medewerker samen met het Offboarding team in Utrecht om integriteitskwesties aan te pakken en onze leefomgeving te versterken.

Jouw rol:

  • Onderzoek opvallende risico's en transacties.
  • Zorg voor een correct en professioneel afscheidstraject conform wet- en regelgeving.
  • Analyseer besluiten tot afscheid en stel afscheidsbrieven op.
  • De afdeling FEC Klantoffboarding is een jonge afdeling in ontwikkeling, waar je samenwerkt met 130 fte's. Als Specialist Klantoffboarding in het team Uitvoer Afscheid draag je bij aan een efficiënt proces van het detecteren en afhandelen van integriteitskwesties.
  • Je hebt al bancaire ervaring opgedaan als Medewerker Dagelijkse Bankzaken of KYC analist.

Over de Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie: het creëren van een duurzamere en positieve samenleving, al meer dan 125 jaar. Dit doen ze in samenwerking met alle stakeholders, waaronder de klanten en leden, maar ook door middel van de producten, kennis en netwerken. Ze streven naar een betere toekomst voor komende generaties. 


Wat wij bieden
  • Werkervaring op doen bij één van de grootste banken van Nederland;
  • Een sportbudget van € 150, - per jaar;
  • Een persoonlijke coach in de vorm van een Talent Manager;
  • De mogelijkheid om je Wft-certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT;
  • Verschillende trainingen die je helpen op zowel zakelijk- als persoonlijk vlak.
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau; met een behaald mbo4 diploma;
  • Je bent administratief onderlegd.
  • 2 jaar bancaire werkervaring, bij voorkeur in het dagelijkse bankzaken of FEC/KYC segment
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en voeg waarde toe aan het FEC-team bij Rabobank!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsUtrechtWerkuren per week32 - 36DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Traineeships, ThuiswerkSalarisindicatie €3.000 Per maand Verantwoordelijk voorAfhandelen van de administratie Gepubliceerd op25-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Geef vorm aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid bij Rabobank als FEC Specialist Offboarding. Werk als Administratief Medewerker samen met het Offboarding team in Utrecht om integriteitskwesties aan te pakken en onze leefomgeving te versterken.Jouw rol:Onderzoek opvallende risico's en transacties.Zorg voor een correct en professioneel afscheidstraject conform wet- en regelgeving.Analyseer besluiten tot afscheid en stel afscheidsbrieven op.De afdeling FEC Klantoffboarding is een jonge afdeling in ontwikkeling, waar je samenwerkt met 130 fte's. Als Specialist Klantoffboarding in het team Uitvoer Afscheid draag je bij aan een efficiënt proces van het detecteren en afhandelen van integriteitskwesties.Je hebt al bancaire ervaring opgedaan als Medewerker Dagelijkse Bankzaken of KYC analist.Over de RabobankDe Rabobank is een coöperatieve bank met een missie: het creëren van een duurzamere en positieve samenleving, al meer dan 125 jaar. Dit doen ze in samenwerking met alle stakeholders, waaronder de klanten en leden, maar ook door middel van de producten, kennis en netwerken. Ze streven naar een betere toekomst voor komende generaties.  Wat wij bieden Werkervaring op doen bij één van de grootste banken van Nederland; Een sportbudget van € 150, - per jaar;Een persoonlijke coach in de vorm van een Talent Manager; De mogelijkheid om je Wft-certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT; Verschillende trainingen die je helpen op zowel zakelijk- als persoonlijk vlak. Wat wij vragen: Minimaal hbo werk- en denkniveau; met een behaald mbo4 diploma;Je bent administratief onderlegd. 2 jaar bancaire werkervaring, bij voorkeur in het dagelijkse bankzaken of FEC/KYC segment Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en voeg waarde toe aan het FEC-team bij Rabobank! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in