+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Voort

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Voort

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR administratie bij ons team, de ruggengraat van de organisatie! Als Medewerker Verloning en Administratie ben je het middelpunt voor al onze gedetacheerde professionals. Werk samen in een team dat gedreven is door verbetering, ondersteun bij financiële administratie en geniet van een werkomgeving waarin talent, ambitie en een goede dosis humor centraal staan. Plus, profiteer van uitstekende secundaire voorwaarden zoals dagelijkse lunch, volle fruitmanden, en gezellige vrijdagmiddagborrels. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je werkt op onze afdeling Service & Administratie, de ruggengraat van onze organisatie! Als Medewerker Verloning en administratie doe je alles wat te maken heeft met de personeels-, salaris administratie van onze gedetacheerde professionals. Dus wijzigt iemand van uren? Of heeft één van de professionals een vraag over zijn/haar salaris? Jij pakt én lost het op!   Als medewerker verloning & administratie werk je in een team en zijn jullie bezig met gerichte verbeterprojecten, zoals de werkprocessen en systemen waar we mee werken. En om het verhaal rond te maken ook de financiële administratie. Denk aan projectadministratie en facturatie richting klanten.   Ben jij dus servicegericht, accuraat en op zoek naar een allround functie in HR administratie? Dan is dit wellicht een mooie stap voor je!  


Wat wij bieden?

Je komt terecht in een team met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s. We moedigen elkaar aan. Houden de energie erin. En zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal. 
 
Bij Voort en koen is iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie. Samen werk je aan groei! 
 
En verder krijg je:  

  • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- afhankelijk van jouw meegenomen ervaring; 
  • Telefoon en laptop; 
  • 30 vakantiedagen; 
  • Eindejaarsbonus van max één maandsalaris. Afhankelijk van eigen prestaties en Voort resultaten;
  • Drie trainingen per jaar naar keuze bij onze eigen Voort Academy; 
  • Op jouw kantoor zijn altijd volle fruitmanden, koelkasten en koektrommels tot je beschikking;
  • Daarnaast verzorgen wij ook je dagelijkse lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel! 
Ben jij het?

Werk je bij Voort of koen, dan heb je van nature een oprechte belangstelling in anderen. Ben je enthousiast. Werk je gefocust en creëer jij je eigen kansen, die je zelf met beide handen vastpakt. Het is belangrijk dat je analytisch te werk gaat, dat je onze commerciële business begrijpt en dat je beschikt over een servicegerichte instelling. Je herkent je ook in onze interne kernwaarden van doelgericht, bevlogen, eigenaarschap en verbindend. Daarnaast: 

  • Ben je minimaal hbo geschoold; 
  • Beschik je over ervaring als administratief medewerker in een commerciële organisatie;
  • Beheers je de Nederlandse taal;
  • Ben je woonachtig in de regio Utrecht.  
Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Twijfel je? Bel ons gewoon even op, we denken graag met je mee! 

Waar jij werkt

Wij zijn Voort en koen. Twee verschillende merken en bedrijven, ieder met een eigen sterke bedrijfscultuur. En samen twee belangrijke spelers in de wereld van detachering van de beste professionals in techniek, sociaal en ruimtelijk domein en IT. Ieder jaar brengen wij honderden specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Wij bemiddelen mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen. We weten het. We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort en koen bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.  Voort en koen hebben met elkaar 10+ kantoren verspreid over het hele land. Met een centraal hoofdkantoor in Utrecht. Hier versterk je het team Service & Administratie, die alles doen wat te maken heeft met de administratie van onze gedetacheerde professionals. We maken elkaar elke dag weer een beetje beter. Door veel tijd en energie in elkaar te stoppen in de vorm van trainingen, coaching on the job en het delen van casussen, vragen en successen met elkaar. Samen ben je succesvol! En die successen mogen ook gevierd worden. Met jouw eigen team, maar ook tijdens de landelijke Voort en koen zomer- en kerstfeesten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in