+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bodegraven.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Bodegraven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 39 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Over het werk

In een klein maar hecht team, werk je aan de ultieme klanttevredenheid! Een correcte administratie is natuurlijk de basis van de perfecte klantrelatie. Je ondersteund de service coördinator op administratief gebied. Dagelijks stroomt de mailbox vol met storingsmeldingen, vragen van monteurs en informatie over materiaal leveringen. Jij pakt de vragen op en stelt hierbij de juiste prioriteit. De storingen behandel je als eerste. Als er een klus wordt uitgevoerd, ben jij degene die de werkorder opmaakt. Vervolgens meld je de klus aan bij de opdrachtgever, zodat ze weten wanneer de monteur komt. Na de opdracht zorg je dat alle gegevens juist in het systeem komen te staan, zodat er een kloppend factuur de deur uit kan gaan. 

In dit werk is heb belangrijk dat jij goed verbanden kan leggen en zie je oorzaak-gevolg correct in: als een monteur naar een spoedje moet, gaat zijn hele planning overhoop! Hoe los je dit op? Ook verzorg je enkele inkooptaken. 


Wat wij bieden
  • Uitzicht op vaste dienst
  • Je bent fulltime 39 uur aan het werk
  • De mogelijkheid om door te groeien naar service coördinator
  • Een zeer leuke en dynamische baan bij een werkgever, die echt aandacht voor je heeft!
Wat wij vragen
  • Mbo+ / hbo werk- en denkniveau 
  • Je hebt ervaring met administratieve taken en klantcontact
  • Ervaring in de installatiebranche of met Axxerion is een pre
  • Je bent organisatorisch en administratief sterk
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een middelgrote speler in de onderhoud- en installatietechniek, en deze levert een totaalpakket van facilitaire diensten. Van luchtverversing tot volledige technische ruimtes van ziekenhuizen, hotels of universiteiten. Dag in, dag uit staan zij voor bijzondere opdrachtgevers uit het hele land klaar, met slimme onderhoud- en installatieoplossingen. Binnen deze organisatie staan klanttevredenheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Zij vragen veel van hun mensen, maar geven dit ook zeker terug! Zo gingen ze altijd een weekend weg met heel het bedrijf, en met elke feestdag ligt er wel een attentie voor je klaar! De lijnen naar het management zijn kort en ook staan zij met regelmaat op de werkvloer en helpen een handje mee. Het bedrijf bestaat uit totaal 40 personen en velen werken hier al langere tijd. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in