+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Coördinator ontmoetingscentrum - Houten en Nieuwegein Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.938 - € 4.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ouderenzorg als Coördinator Ontmoetingscentra en draag bij aan het welzijn van mensen met dementie en hun mantelzorgers. In deze rol ben je het kloppend hart van onze centra, waarbij je zowel medewerkers als deelnemers ondersteunt. Jouw werk omvat het leiden, coördineren, en ontwikkelen van de centra, met ruimte voor eigen inbreng en innovatie. Ontdek een baan waar je écht het verschil maakt, in een open en collegiale werkomgeving. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Kan jij je makkelijk verplaatsen in de belevingswereld van ouderen? En ben jij bekend met het begeleiden en coachen van medewerkers, ouderen en mantelzorgers? Kom dan werken als coördinator ontmoetingscentra bij Santé Partners in Houten en Nieuwegein!

Coördinator ontmoetingscentrum Houten en Nieuwegein
24 - 28 uur per week

Jij als Coördinator ontmoetingscentrum…
zorgt voor de randvoorwaarden in onze 3 Ontmoetingscentra voor mensen met dementie én hun mantelzorgers zodat iedereen er met plezier naartoe gaat, zowel de deelnemers als de medewerkers. In deze mooie en veelzijdige functie treedt je op als eerste aanspreekpunt binnen onze ontmoetingscentra. Je doet dit op een coachende manier van leidinggeven aan de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. Je coördineert en verdeelt de werkzaamheden en bevordert en bewaakt de voortgang. Incidenteel spring je bij op de werkvloer, waarbij je extra oog hebt voor de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden. Je bent een netwerker die ontwikkelingen in het werkveld herkent en vertaalt naar activiteiten in de Ontmoetingscentra. Je ontwikkelt het concept Ontmoetingscentrum pro actief door, passend bij wat de doelgroep vraagt, bijvoorbeeld het ontwikkelen van een groep voor jonge mensen met dementie. Je ondersteunt je medewerkers in hun taak als contactpersoon van het cliëntsysteem, zodat er voor iedere deelnemer en mantelzorger passende begeleiding geboden wordt. Je bent verantwoordelijk voor personele vraagstukken zoals het rooster, werving, begeleiding en inzet van medewerkers, stagiaires en vrijwilligers.

Bovendien houd jij je bezig met:

  • Het opstellen van het jaarplan en het jaarverslag en het leveren van een bijdrage aan de begroting en financiële verantwoording;
  • Het beheren van de voorraad materialen en middelen binnen de locatie en het plaatsen van bestellingen bij leveranciers;
  • Het contact onderhouden met de verhuurders van de Ontmoetingscentra;
  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden;
  • Het opstellen van informatiemateriaal en het promoten van je activiteiten en evenementen;
  • Het verantwoordelijk zijn voor het organiseren en leiden van het werkoverleg en het deelnemen aan in- en externe overlegvormen en projecten.

Jouw nieuwe werkplek
Je coördineert de werkzaamheden van 3 Ontmoetingscentra in Houten en Nieuwegein en vervangt je collega coördinatoren dagactiviteitencentra/ontmoetingscentra van heel Santé Partners. Met je collega coördinatoren neem je deel aan een intervisie groep en overleg je doelgericht. De sfeer bij onze dagactiviteitencentra is open en collegiaal. Je hebt oog en oor voor ieders persoonlijke kwaliteiten en je stimuleert de teamleden om hiermee aan de slag te gaan. Ook willen we graag van elkaar leren. Je gaat beschikken over een rijke, meewerkende en zelfstandige functie. Als coördinator geef je leiding aan ongeveer 15 collega’s.

Collega Annette over haar werk als coördinator;
“In mijn beleving is het de leukste baan ooit. Zowel het coördineren maar ook af toe invallen op een groep doe ik met veel plezier. Het samenwerken met collega’s binnen Santé Partners en vanuit andere organisatie zoals rondom gespreksgroep voor mantelzorgers of het Alzheimer Café geeft mij energie en voldoening”

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.938,- en €4.264,-, schaal FWG 50 (cao VVT)
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • Ruim zes weken vakantie
  • Reiskostenvergoeding conform cao
  • Pensioenregeling

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar, aangevuld met ervaring in (functioneel) leidinggeven
✓ kennis van en ervaring met de doelgroep ouderen met dementie
✓ kennis van de geldende procedures en richtlijnen en bent goed op de hoogte van actuele en vakinhoudelijke ontwikkelingen
✓ je bent doelgericht, resultaatgericht en hebt gevoel voor financiën
✓ je bent een verbindende coördinator; je krijgt energie als je mensen kunt motiveren en inspireren
✓ je hebt oog voor detail, werkt zorgvuldig en hebt goede communicatie- en computervaardigheden

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Zie jij jezelf helemaal in de rol van coördinator functioneren? Solliciteer dan snel vóór 13 mei 2024. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met coördinator Annette Stock (06 - 10459638). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met adviseur recruitment Lea van Heun.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in