+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwleusen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Wegenbouw Nieuwleusen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.560 - € 4.980 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij BAM Infra zoeken we een werkvoorbereider Wegen die houdt van vooruitgang. Je krijgt de kans om je ervaring en passie te gebruiken in projecten in Gelderland en Utrecht. Als werkvoorbereider ben je belangrijk voor het hele project, van begin tot eind. Je zorgt dat alles goed gepland is en dat iedereen weet wat ze moeten doen. Bij ons kun je flexibel werken en we bieden korting op bedrijfsfitness en een collectieve zorgverzekering. Ook krijg je een elektrische leaseauto of een mobiliteitsbudget. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Streef naar vooruitgang en word onze werkvoorbereider Wegen bij BAM, waar ervaring en passie samenkomen om projecten in de regio Gelderland en Utrecht vorm te geven. Je krijgt de vrijheid om jouw vaardigheden te tonen en onze teams technische en organisatorisch vooruit te stuwen bij dé nummer 1 bouwer van Nederland.

Wat ga je doen

BAM zoekt een werkvoorbereider wegen met een goed organisatorisch oog. Je fungeert als het kloppend hart van onze projecten, waarbij je elk detail beheert, van planning tot oplevering. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de technische werkvoorbereiding om het project optimaal te laten verlopen. Hierbij ben je dagelijks actief om een kwalitatief technische uitwerking te verzorgen waarbij veiligheid, planning en kosten gewaarborgd worden. Duurzaamheid en digitalisering spelen daarin een belangrijke rol.

  • Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitwerken van werkmethoden en logistieke strategieën, zowel tijdens de tender- als de realisatiefase van het project. Het doel is om de uitvoeringsfase optimaal te laten verlopen.
  • Als werkvoorbereider coördineer jij de samenwerking tussen verschillende partijen, waarbij je werkafspraken maakt, revisies beheert en technische afstemmingen maakt.
  • Je verzorgt de afstemming tussen het ontwerp- en uitvoeringsteam en geselecteerde bouwpartners, waarbij je ervoor zorgt dat gegevens tijdig beschikbaar zijn, conform de laatst vastgestelde normen en specificaties.
  • Je waarborgt de integriteit en actualiteit van gegevensbestanden, en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van de meest recente informatie.
  • Je bent actief voor het opstellen van technische specificaties en het bepalen van de benodigde hoeveelheden voor inkoop, inclusief de vereisten met betrekking tot aantoonbaarheid, met als doel de juiste producten in de juiste hoeveelheden aan te schaffen.
Jouw werkomgeving

Je gaat werken bij BAM Infra Regionale Projecten in de regio Oost. Het team is hecht en divers in man/vrouw, leeftijd en (studie)achtergrond. Samenwerking zit in ons DNA en dat vertaalt zich in de vele projecten en bouwteams waarin we samenwerken met andere BAM divisies. Daarnaast kom je te werken in een informele en collegiale werkomgeving, waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Als projectorganisator in dit team zal je je vooral bewegen in het focusgebied Gelderland, Utrecht en Overijssel.

Je gaat werken aan aansprekende projecten zoals 

  • Majellaknoop in Utrecht
  • Reconstructie Dennenhorst te Driebergen
  • Reconstructie A326, Provincie Gelderland
Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.
 

  • Een salaris tussen de € 3.560,- en € 4.980,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren.

 
Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in

Jij bent graag van alles op de hoogte. Met jouw analytisch vermogen help je projecten te structureren en te organiseren. Jij weet hoe je de verbindende factor kan zijn tussen de uitvoerders, werkvoorbereiders en de projectleider. Je bekijkt waar de kansen en mogelijkheden liggen en vindt het leuk om dit samen met de opdrachtgever af te stemmen. Met jouw hbo werk- en denkniveau ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière. 10+ jaren werkervaring is geen pré, enthousiasme en energie wel!

En verder:

  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek of vergelijkbaar.
  • Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of projectorganisator in de wegenbouw.
  • Kennis van verschillende contractvormen, zoals RAW, UAV-GC en D&C.
  • Sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Proactief, resultaatgericht en stressbestendig.
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Frank Laracker maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Frank Laracker via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-48011099 gerust!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in