+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vroomshoop.
Laad meer vacatures

Tekenaar Werkvoorbereider Houtbouw Vroomshoop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Techniek, ontwerp en projectmanagement komen samen in jouw baan, waarbij de nadruk op het tekenen ligt. Vanaf de start ben je betrokken bij verschillende prefab- en modulaire projecten. Je overlegt veel met de opdrachtgever – veelal grote en bekende aannemers – en met onze eigen productie. Zo kom je tot de beste oplossing voor complete gevel- of dakelementen.

Je werkt het ontwerp uit in 2D- en 3D-tekeningen en zorgt dat de productie met jouw input de elementen kan produceren. Ondertussen ben je ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en vervul je een rol in het projectmanagement. Je bestelt de materialen, stuurt de productie aan, regelt het transport en maakt een plan voor de assemblage op de bouwlocatie. Ook signaleer je meer- en minderwerk, en bewaak je de planning, kosten en betalingstermijnen.

Jouw grootste uitdaging? Wat de aannemer bedenkt zo simpel mogelijk uitwerken. Daar gaan wij voor en daar helpen we je bij. We hebben eigen standaarden die we zoveel mogelijk toepassen en die jou al veel werk uit handen nemen. Een project kun je dan snel afronden. Soms vragen bijvoorbeeld verschillende type woningen juist meer maatwerk en overleg en maak je verschillende ontwerpen. Dan kun jij je stempel nog meer op een project drukken. Dat de uiteenlopende projecten in verschillende fasen zitten, maakt jouw baan behalve uitdagend ook zeer afwisselend.



Gevraagd

Zo pas jij bij ons

Jij weet hoe je met verschillende partijen kunt samenwerken om tot een goed product te komen, houdt de controle en kunt zelfstandig aan meerdere projecten werken. De kennis over hout hebben wij in huis en we kunnen je dan ook alles leren over het mooie materiaal. En verder:

·      Heb je technisch en bouwkundig inzicht, door opleiding of ervaring.

·      Kun je werken met AutoCAD. Kennis van 3D tekenprogramma’s is geen must, maar wel mooi meegenomen.

·      Is het handig als je al ervaring hebt in de hout- en/of prefab bouw.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Zo passen wij bij jou

Onlangs zijn we voor de vierde keer verkozen tot beste werkgever. En dat is niet voor niets. We besteden veel aandacht aan jouw werkplezier en ontwikkeling. Daarnaast krijg je:

  • Een fulltime- of parttime werkweek van 37,5 uur, of minder. Jij bepaalt samen met je leidinggevende hoeveel je werkt, wanneer en waar.
  • Een goed salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een laptop van de zaak.
  • Interessante extra’s die je helpen om fit en gezond te blijven. Denk aan fruit en bedrijfssport, of gezondheidsadvies van deskundigen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in