+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Werkvoorbereider Woningbouw | Twente Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TDC Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor een opdrachtgever in de regio Twente zijn wij per direct op zoek naar Werkvoorbereider Woningbouw. Wij zoeken per direct een werkvoorbereider voor diverse woningbouwprojecten. Heb je ervaring als bouwkundige en wil je zo snel mogelijk aan de slag in Almelo. Lees dan snel verder!  


Wat doe je als werkvoorbereider?  

Als werkvoorbereider houd je je bezig met verschillende woningbouwprojecten in de regio Twente.  

Jij bent bekend met BIM en ben je voornamelijk actief om de vertaling van BIM soepel in de werkvoorbereiding over te laten gaan. Daarnaast bestaat de functie uit het volledig uitwerken van het technisch ontwerp. Dit samen met alle betrokken partners. 


Wie ben jij?  

Jij bent iemand die de perfecte balans tussen snelheid en kwaliteit heeft. Iemand met oog voor detail en iemand die trots is op zijn werk. Elke ochtend kom jij fluitend naar de locatie of kantoor om weer een prachtig plaatje neer te zetten. Uiteraard ben je een sociaal persoon en kun je goed samenwerken met derden, zoals aannemers, uitvoerders en projectleiders. 


Wat heb jij? 

Jij bent in het bezit van de volgende zaken: 

  • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van Bouwkunde; 
  • Kennis en ervaring van het BIM-model, Revit, AutoCAD en Allplan is een vereiste; 
  • Rijbewijs B en eigen vervoer; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Woonachtig in de regio Twente. 
Wat bieden wij? 

TDC Groep werkt op de uitdagendste projecten binnen de mooiste bedrijven in Nederland. Ons netwerk is groot en onze opdrachtgevers behoren tot de besten in hun vak. We nemen jou als vakspecialist en professional uiterst serieus. Zodat jij de baan krijgt die bij je past en recht doet aan jouw kwaliteiten. In een omgeving waar je samen met je collega’s kunt excelleren en ontwikkelen! We investeren graag in je toekomst en krijgt dan ook volop de kans om opleidingen te volgen of door te groeien in je specialisatie of functie. 


De sollicitatieprocedure
  1. Nadat jij hebt gesolliciteerd op deze functie streven wij ernaar om zo snel mogelijk te horen waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de job! Lineke neemt binnen een paar dagen telefonisch contact met je op en bij een klik kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een gesprek met één van onze accountmanagers, Bart of Rik.
  2. In dit gesprek gaan we in op jouw voorgaande (relevante) werkervaring en jouw competenties. Daarnaast gaan jullie het hebben over de inhoud van de functie en krijg je de kans om al je vragen te stellen.
  3. Als het voor beide partijen een goede match blijkt te zijn, stellen we je voor bij onze opdrachtgever en krijg je een rondleiding door het gebouw. We doen je graag een passend voorstel en bespreken jouw arbeidsvoorwaarden en je salaris. Vervolgens nemen we het papierwerk nog even door en dan kan jouw avontuur bij TDC Bouw beginnen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in