+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

Werkvoorbereider utiliteitsbouw Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bouwinnovatie als werkvoorbereider/bouwkundig ingenieur bij een toonaangevend familiebedrijf. Met een focus op BIM-modellering en een rol in diverse projecten, bieden we je een omgeving waarin je kunt groeien. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een royaal verlof- en verzekeringenpakket, flexibele werktijden, en ondersteuning voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een nuchtere werkvoorbereider /†bouwkundige ingenieur utiliteitsbouw†met een paar jaar werkervaring en hart voor de bouw? Die niets liever doet dan modellen bouwen met BIM? Als werkvoorbereider/ bouwkundig ingenieur bij Dura Vermeer†Bouw Hen!!!

Dit wordt jouw baan†

Wij groeien! En flink ook. Groei betekent meer projecten en meer werkzaamheden, zowel in de ontwikkelfase, voorbereiding als uitvoering. Dat levert voor elke discipline op die we in huis hebben: ontwikkeling, gewonnen!!!

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormt onze onafhankelijkheid en duurzame voortzetting van de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa ? 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen gegarandeerd en het verschil maken voor Nederland, juist op de toekomstige termijn. Wij hebben krachtige ambities? en zorgt ervoor dat wij alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Bij Dura Vermeer Bouw Hengelo ben je onderdeel van een diverse club met ontwikkelaars en bouwers, doeners en waarmakers. Samen werken we aan mooie projecten in vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie & transformatie en beheer & exploitatie. Dat we een familiebedrijf zijn voel je in onze cultuur: ieder ?familielid? voelt zich welkom en is gelijkwaardig maar tÛch heeft iedereen een eigen, uniek karakter.†Om onze organisatie in balans te houden hebben we daarom veel aandacht voor diversiteit en speelt inclusie - het welkom gevoel - een grote rol.

!!!

!!!

Dit brengt jij mee

  • Een hbo-opleiding richting Bouwkunde en hbo werk- en denkniveau
  • Relevante ervaring als werkvoorbereider of bouwkundig ingenieur
  • Je hebt ervaring met BIM-programma's zoals Revit en Navisworks!!!

!!!

Dit bieden wij jou†

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.††
  • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.†
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico?s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.†
  • Een goede werk-privÈbalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden†en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.†
  • Voor verse vaders: 100% deurbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.†
  • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.†
  • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
  • Een vitaliteitsprogramma en een keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.†
  • Een eindejaarsgeschenk, zomerse†BBQ?s, winterse kerstborrels en†personeelsfeesten.††
  • En last but†not†least: fijne collega's die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekende goede werksfeer.†

!!!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in