+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Projectleider Serviceprojecten (E/W) Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.700 p/m

Vacature in het kort

In de regio Nijkerk zoeken we een projectleider voor serviceprojecten. Je leidt projecten, rekent ze door en geeft advies. Je werkt met een team om klanten de beste service te bieden. We bieden een fulltime baan met kans op ADV-dagen en de mogelijkheid van parttime werken. Je komt in een fijne, informele omgeving. We vinden het belangrijk dat je blijft leren en helpen je daarbij. Je werkt met interessante klanten en kunt je verder ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij de afdeling Serviceprojecten in Nijkerk en omgeving wordt er gezocht naar een technisch onderlegde projectleider serviceprojecten met ervaring op het calculeren van werken in de gebouw gebonden installaties van klanten. Ben jij een ervaren service man of vrouw en heb je daarnaast een aantal jaren ervaring binnen de serviceomgeving van een installateur, dan zijn wij op zoek naar jou! Ook Calculators/Werkvoorbereiders/Servicetechnici met ervaring binnen Service die op zoek zijn naar een verdiepingsslag in hun werk zijn zeker interessant. Taken en verantwoordelijkheden Onder leiding van de Service Manager(s) leidt je service projecten en calculeer en coördineer je deze en geef je zelfstandig advies en ben je vraagbaak voor de monteurs en servicetechnici binnen de afdeling(en). Er wordt gestreefd naar een hoge mate van kwaliteit en service binnen de afdeling Serviceprojecten. De klantwerken kunnen middelgrote onderhoud- of vervangingsklussen zijn maar ook kleine projecten voor de relaties in de utiliteitsmarkt. Je bent vraagbaak en back-up voor de werkvoorbereiders, planners en monteurs Je bent verantwoordelijk voor de technische coördinatie van de serviceprojecten Je rapporteert en calculeert de werkzaamheden en stemt af met de klant Je werkt offertes van ketels en warmtepompen (evt. zonnepanelen) uit op technisch niveau Je beoordeelt en accepteert nieuwe projecten in de GBS (Gebouw Gebonden Systeem) servers Je beheert applicaties die op afstand zijn uit te lezen


Wat wij bieden?

Ze bieden jou een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar op bouwt. Een parttime dienstverband van 32 uur (4 dagen) per week is ook bespreekbaar. Binnen het bedrijf is er een comfortabele werkomgeving en een informele sfeer. De primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Ze zijn actief bij interessante en afwisselende klanten en vinden het belangrijk dat de werknemers continu blijven leren en bieden daarom ruimte voor opleidingen/trainingen en cursussen.


Ben jij het?

Er wordt gezocht naar een service en project gerichte gedreven persoon met ervaring in het doorrekenen van gebouw gebonden installaties. Je bent flexibel, betrokken, sociaal, communicatief vaardig en stressbestendig. Om de vraagbaak te kunnen zijn ben je goed thuis in de (specificaties) van de diverse installaties en hou je de innovaties op dit gebied bij. Je volgt de ontwikkelingen van de installaties van de leveranciers en je bent flexibel en communicatief vaardig. Je hebt een installatietechnische opleiding op MBO niveau 4, welke je hebt aangevuld met vakopleidingen en trainingen. Als je hierover niet beschikt ben je bereid hierin te investeren. Daarnaast ben je in het bezit van VCA en een rijbewijs.


Waar jij werkt

.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in