+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Engineer FTTH Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Word deel van ons team als engineer en ontwerp glasvezelnetwerken door heel Nederland. Je begint met het bekijken van de wensen van de klant en het analyseren van het project. Met jouw kennis vind je snel problemen en bedenk je oplossingen. Je maakt een ontwerp en kijkt of het plan kan werken. Als er iets beter kan, pas je het aan. Je zorgt er ook voor dat we de juiste toestemmingen hebben. Dit helpt onze projecten op tijd te starten. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Sluit je aan als engineer en word verantwoordelijk voor het ontwerpen van glasvezelnetwerken. Met projecten in alle regio’s van Nederland kom je nog eens ergens. Je begint met het controleren van het Programma van Eisen van de opdrachtgever en bespreekt eventuele aanvullende wensen. Vervolgens analyseer je dit programma. Dankzij jouw kennis en ervaring spoor je snel eventuele knelpunten op en maak je gebruik van GIS-kaarten of schouwdocumenten. Je komt waar nodig met passende oplossingen. Daarnaast maak je een ontwerp, voer je ontwerpanalyses uit en toets je de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van je ontwerp. Als je tot de conclusie komt dat het beter kan, voer je verbeteringen door in je plan. Uiteindelijk vraag je zelf de benodigde vergunningen aan en verwerk je deze, zodat onze projecten op tijd kunnen beginnen en vlekkeloos verlopen. Doe mee en maak deel uit van ons team!



Gevraagd

We zijn op zoek naar een enthousiaste professional met een afgeronde en relevante mbo-opleiding, minstens drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, kennis van- en ervaring met het werken in geautomatiseerde (engineering)systemen (zoals GIS) of bereidheid dit te leren. Ervaring met Geostruct of Cocon is een pré. Je hebt analytisch vermogen om snel tot de kern van een probleem te komen, oog voor detail omdat je werk zeer nauwkeurig moet gebeuren, en een sterke motivatie om samen te werken met een geweldig team.



Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 4000,- bruto per maand
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever werken we elke dag samen om de beste resultaten te behalen. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Niet voor niets noemen wij onszelf de infrapartner voor Nederland. We zijn een financieel gezond familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en zijn trots op al onze collega's die bij ons werken. Ze bieden een veilige, gezonde en inspirerende werkomgeving waarin het prettig werken is en waar je je continu kunt blijven ontwikkelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in