+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Calculator Glasvezel Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als kostendeskundige speel je een cruciale rol in grote projecten, vooral in de glasvezelindustrie. Je taak is om een goede inschatting te maken van de kosten. Dit doe je door prijzen te vergelijken en te kijken naar wat er nodig is voor het project. Je werkt in een team en jouw werk is heel belangrijk. Je moet goed kunnen uitleggen waarom je iets denkt over de kosten. Het is ook belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van nieuwe dingen in dit werk. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Als kostendeskundige ben je een onmisbare schakel binnen diverse en complexe infraprojecten, met name binnen de glasvezelindustrie. Jij zorgt ervoor dat er een solide begroting tot stand komt. Je houdt je dagelijks bezig met het opstellen van kostenramingen en het beoordelen van offertes. Binnen ons team heb je een belangrijke rol, met een aanzienlijke verantwoordelijkheid. Het is aan jou om nauwkeurig de aard en omvang van nieuwe opdrachten vast te stellen. Je weet je beslissingen goed te onderbouwen en over te brengen binnen projectgroepen en tijdens overleggen. Omdat de wereld van onze opdrachtgevers snel verandert en de ontwikkelingen in ons vakgebied ook niet stilstaan, zorg je ervoor dat je voortdurend op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen.



Gevraagd

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting, met oog voor detail en een secuur werkproces. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt zin om samen te werken in een team en bent in staat om eventuele problemen in een vroeg stadium te signaleren en structureel op te lossen.



Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 4000,- bruto per maand
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever werken we elke dag samen om de beste resultaten te behalen. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Niet voor niets noemen wij onszelf de infrapartner voor Nederland. We zijn een financieel gezond familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en zijn trots op al onze collega's die bij ons werken.Ze bieden een veilige, gezonde en inspirerende werkomgeving waarin het prettig werken is en waar je je continu kunt blijven ontwikkelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in