+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een magazijn. Je helpt met het lossen, controleren, en verzendklaar maken van goederen. Het is belangrijk werk, want je helpt het bedrijf groeien. Je begint de dag met het verzamelen van producten. Samen met je team zorg je dat alles klaarstaat voor verzending. Je krijgt de kans om door te groeien. Ook werk je in een fijn team en is er tijd voor ontspanning. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als Warehouse Medewerker draag je zorg voor het lossen, controleren,  intern transporteren, opslaan, uitslaan en verzend gereedmaken van goederen. Jouw toekomstige werkgever streeft naar optimale dienstverlening en een hoge klanttevredenheid. Jouw inspanningen (kwantitatief en kwalitatief) zijn dus belangrijk en noodzakelijk voor de groei en professionaliteit van het bedrijf. Als Warehouse Medewerker ben je gedreven om alle werkzaamheden naar een hoger level te willen brengen. 's Ochtends ga je aan de hand van de product bonnen de producten verzamelen waar je vandaag mee aan de slag gaat. Samen met je collega's verzamel je alle bestellingen en zorg je dat alles netjes bij elkaar staat. Als de vrachtwagen aankomt zorgen jullie ervoor dat deze snel en efficiënt geladen worden.


Wat wij bieden
  • 1 contract via Luba, daarna rechtstreeks bij jouw nieuwe werkgever
  • werken in een prachtig magazijn
  • doorgroeimogelijkheden
Wat wij vragen
  • Je hebt ruime ervaring in de logistiek
  • Je hebt een hef en reachtruck certificaat of je bent bereid deze snel te halen
  • Je beschikt over eigen vervoer
Over het bedrijf

In 1932 werd jouw toekomstige werkgever opgericht. Het is een platte organisatie, waarbij een prettige sfeer en een goed teamgevoel erg belangrijk zijn. De beste resultaten behaal je namelijk samen! Naast hard werken, moet er dus ook ruimte zijn voor ontspanning met je collega’s. En of dat nu gaat om een potje kaarten of een gezellig of diepzinnig gesprek, dat is aan jou.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in