+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker Goederenontvangst Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

AB Midden Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
AB Midden Nederland

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 18,71 - € 19,46 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Intro
Ben je opzoek naar een uitdagende functie in de goederenontvangst in Utrecht waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen
Je komt terecht in een bedrijf dat sinds 1860 gespecialiseerd is in transport, distributie en opslag van diepvriesproducten. Het bedrijf slaat diepvriesproducten op van verschillende supermarkten waaronder Plus, Coöp en Picknick. De supermarkten maken een bestelling indien er een tekort is aan bepaalde producten in een van hun filialen. Dan is het aan jou de taak om de bestellingen met de andere magazijnmedewerkers gereed te maken voor transport. Als medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangst van vrachtwagenchauffeurs, het scannen van pallets en het uitdraaien van papieren voor zowel medewerkers als chauffeurs.
Je werkt 50% binnen en 50% buiten de diepvries. Schrik hier niet. Je krijgt namelijk speciale thermokleding waardoor jij je werkzaamheden kan uitvoeren! Het is een fulltime functie in een 3 ploegensysteem, waarbij het salaris gebaseerd is op het bruto maandloon incl. ploegentoeslag bij een fulltime dienstverband. De starttijden kunnen variëren. Doorgaans is dit 5:00, 14:45 en 23:00.

Dit breng je mee
# Je bent in staat om fysiek werk te verrichten, zoals het tillen en verplaatsen van goederen
# Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, zodat je goed kunt communiceren met collega's en de administratieve taken kunt uitvoeren
# Je bent bereid om in 3 ploegen te werken

Hier kom je terecht
Als medewerker goederenontvangst kom je te werken bij een dynamisch bedrijf in Utrecht dat gespecialiseerd is in een transport en distributie. Je maakt deel uit van een enthousiast team van collega's, waarbij samenwerking en een goede werksfeer centraal staan. Het bedrijf biedt een moderne werkomgeving met up-to-date faciliteiten en een professioneel magazijn.

Dit krijg je
# Een salaris tussen €18,71 en € 19,46 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd, cao en ervaring. Dit is inclusief 13,75% ploegentoeslag
# Uitstekende arbeidsvoorwaarden
# Loon per week
# Heel het jaar werk
# Doorgroeimogelijkheden waaronder het behalen van verschillende certificaten

Hoe nu verder?
Ben je enthousiast geworden over de vacature van medewerker goederenontvangst? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, of bel of app met mij via 0634385407.

Spreekt deze functie je aan maar weet je niet of je voldoet aan de verwachtingen? Of heb je geen ervaring, maar wil je het vak graag leren? Neem dan toch contact met mij op. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ben je opzoek naar andere vacatures? Neem een kijkje op onze website. Wij als AB Midden Nederland bieden vakwerk voor vakmensen. Daarnaast bieden wij kandidaten en medewerkers de kans om te werken en leren. Wij hebben vacatures in de provincie Utrecht, maar ook in Zuid-Holland. Kortom, een ruim aanbod van vacatures!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in