+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Engineer Werktuigbouwkunde - Ontdek de Machineontwerper in jou! Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een gepassioneerde Werktuigbouwkundig Engineer die snakt naar een uitdagend project om zijn stempel op te drukken? Als jij jouw expertise in werktuigbouwkunde hebt verworven en al een aantal jaren ervaring hebt als ontwerper, dan is het tijd om je ogen goed te laten vallen op onderstaande beschrijving.

Stel je voor: een gerenommeerde fabrikant van perfecte klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. Met een getalenteerd team van ongeveer 90 professionals, worden deze state-of-the-art machines ontworpen en vervaardigd in onze bruisende fabriek in het land van Maas en Waal. We zijn een warm bedrijf waar de familiale cultuur hoog in het vaandel wordt gedragen, en onze Nederlandse private equity-partners onderstrepen ons streven naar succes.

Als Werktuigbouwkundig Engineer krijg jij de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de voortdurende ontwikkeling van deze machines. Je bent een waardevolle sparringpartner bij het oplossen van problemen en het vervullen van de wensen van onze opdrachtgevers.

Kijk eens naar wat je concreet gaat doen:

  • Je maakt verbluffende conceptontwerpen in Inventor, volgens de strengste specificaties
  • Je bewaakt niet alleen de kwaliteit, maar ook de kostprijs van je ontwerpen
  • Je creëert gedetailleerde tekeningen en stuklijsten als een ware kunstenaar
  • Je verzorgt de essentiële projectdocumentatie met een oog voor perfectie
  • Je stuurt kleinschalige projecten aan en bent betrokken bij elke stap van het proces

Je wordt een onmisbare schakel bij het oplossen van problemen tijdens de bouw van de machine, en je ziet direct het tastbare resultaat van jouw inspanningen



Gevraagd

Maar let op, dit is niet voor iedereen weggelegd. Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Jij hebt een succesvol afgeronde MBO+/ HBO Werktuigbouwkunde, bij voorkeur aangevuld met waardevolle werkervaring bij een vooraanstaande machinebouwer
  • Je hebt een uitstekende beheersing van 3D-ontwerpprogramma's (kennis van Inventor is een enorme plus)
  • Jouw kennis van componenten en materialen in de machinebouw is buitengewoon uitgebreid

Je bent een technisch meesterbrein, gedreven door oplossingen en barst van creativiteit. Een echte vakman of vrouw in hart en nieren.



Aanbod

En dat is nog niet alles! We bieden je ook de volgende fantastische arbeidsvoorwaarden die perfect aansluiten bij de CAO Metaal en Techniek:

Een welverdiende reis naar de top van technologisch vakmanschap:

  • Kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling staan hoog op onze agenda. Met mogelijkheden voor het volgen van aanvullende cursussen en trainingen zorgen we ervoor dat jij altijd de nieuwste trends en technieken beheerst. Zo blijf je continu op de hoogte en kun je jouw skills naar nieuwe hoogten brengen!

Een sprong in het diepe, omringd door een zee van innovatie:

  • Bij ons maak je deel uit van een dynamisch en innovatief bedrijf. Samen met ons kwaliteitsbewuste team vorm je een krachtige eenheid die gedreven is om grenzen te verleggen en de nieuwste technologische doorbraken te realiseren. We omarmen vernieuwing en bieden jou de ideale omgeving om jouw innovatieve ideeën tot leven te laten komen!

Een smaakvolle beloning voor je harde werk:

  • Naast een marktconform salaris, belonen we jouw inzet en toewijding op een manier die je smaakpapillen zal prikkelen. We weten dat het leven niet alleen om werk draait, daarom bieden we je ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse personeelsuitjes, teambuildingactiviteiten en andere leuke verrassingen. Want plezier hebben in je werk en jezelf kunnen belonen is voor ons net zo belangrijk als het leveren van topkwaliteit!

Word jij enthousiast van deze uitdagende functie met bijpassende arbeidsvoorwaarden?



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij "Continu Professionals", waar vakmanschap tot leven komt! Bij Continu Professionals brengen we de meest getalenteerde werktuigbouwkundige engineers samen, afkomstig uit diverse achtergronden en met een passie voor technologische vernuftigheid. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een scherp technisch inzicht en zijn meesters in het ontwerpen van innovatieve oplossingen.Bij Continu Professionals zijn wij gespecialiseerd in het aangaan van technische uitdagingen en het verleggen van grenzen binnen de werktuigbouwkunde. Ons team van gedreven engineers werkt zij aan zij om complexe ontwerpprojecten tot een succesvol einde te brengen en de wereld te verbeteren met hun creatieve oplossingen.Bij Continu Professionals geloven wij dat onze engineers niet alleen over uitmuntende vaardigheden beschikken, maar ook eerlijk en proactief zijn. Onze medewerkers hebben een vastberadenheid om de technologische wereld te transformeren en zullen er alles aan doen om dit doel te bereiken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in