+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Engineer Werktuigbouwkunde Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van geavanceerde machineontwerpen bij een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines. Als Werktuigbouwkundig Engineer speel je een cruciale rol in het ontwerp en de ontwikkeling van klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines. Werk samen met een getalenteerd team in een fabriek, waar een hechte familiecultuur en ondersteuning van private equity-partners zorgen voor een ideale omgeving om je stempel te drukken. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste Werktuigbouwkundig Engineer die op zoek is naar een uitdagend project waarin je jouw stempel kunt drukken? Als je expertise in werktuigbouwkunde hebt opgebouwd en al enkele jaren ervaring hebt als ontwerper, dan is het tijd om aandachtig te kijken naar onderstaande beschrijving.

Stel je voor: een vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. Met een getalenteerd team van ongeveer 90 professionals worden deze geavanceerde machines ontworpen en geproduceerd in onze dynamische fabriek in het gebied van Maas en Waal. We zijn een hecht bedrijf waar de familiale cultuur hoog in het vaandel staat, en onze Nederlandse private equity-partners ondersteunen ons streven naar succes.

Als Werktuigbouwkundig Engineer krijg je de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de voortdurende ontwikkeling van deze machines. Je bent een waardevolle sparringpartner bij het oplossen van problemen en het voldoen aan de eisen van onze opdrachtgevers.

Laten we eens kijken naar jouw concrete taken:

  • Je creëert indrukwekkende conceptontwerpen in Inventor, volgens strenge specificaties.
  • Naast het bewaken van de kwaliteit, houd je ook de kostprijs van je ontwerpen in de gaten.
  • Je maakt gedetailleerde tekeningen en stuklijsten met de precisie van een kunstenaar.
  • Je verzorgt de noodzakelijke projectdocumentatie met oog voor perfectie.
  • Je leidt kleinschalige projecten en bent betrokken bij elke fase van het proces.
  • Je bent een onmisbare schakel bij het oplossen van problemen tijdens de machinebouw, en je ziet het tastbare resultaat van jouw inspanningen.


Gevraagd

Let op, deze functie is niet geschikt voor iedereen. Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Je hebt succesvol een MBO+ / HBO-opleiding Werktuigbouwkunde afgerond, bij voorkeur aangevuld met waardevolle werkervaring bij een gerenommeerde machinebouwer.
  • Je beheerst 3D-ontwerpprogramma's uitstekend (kennis van Inventor is een grote plus).
  • Jouw kennis van componenten en materialen in de machinebouw is zeer uitgebreid.
  • Je bent een technisch genie, gedreven door het vinden van oplossingen en je barst van creativiteit. Je bent een echte vakman of vakvrouw in hart en nieren.


Aanbod

En dat is nog niet alles! We bieden je ook de volgende fantastische arbeidsvoorwaarden die perfect aansluiten bij de CAO Metaal en Techniek:

Een welverdiende reis naar de top van technologisch vakmanschap:

  • Kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling staan hoog op onze agenda. Met mogelijkheden voor het volgen van aanvullende cursussen en trainingen zorgen we ervoor dat jij altijd de nieuwste trends en technieken beheerst. Zo blijf je continu op de hoogte en kun je jouw skills naar nieuwe hoogten brengen!

Een sprong in het diepe, omringd door een zee van innovatie:

  • Bij ons maak je deel uit van een dynamisch en innovatief bedrijf. Samen met ons kwaliteitsbewuste team vorm je een krachtige eenheid die gedreven is om grenzen te verleggen en de nieuwste technologische doorbraken te realiseren. We omarmen vernieuwing en bieden jou de ideale omgeving om jouw innovatieve ideeën tot leven te laten komen!

Een smaakvolle beloning voor je harde werk:

  • Naast een marktconform salaris, belonen we jouw inzet en toewijding op een manier die je smaakpapillen zal prikkelen. We weten dat het leven niet alleen om werk draait, daarom bieden we je ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse personeelsuitjes, teambuildingactiviteiten en andere leuke verrassingen. Want plezier hebben in je werk en jezelf kunnen belonen is voor ons net zo belangrijk als het leveren van topkwaliteit!

Word jij enthousiast van deze uitdagende functie met bijpassende arbeidsvoorwaarden?



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij "Continu Professionals", waar vakmanschap tot leven komt! Bij Continu Professionals brengen we de meest getalenteerde werktuigbouwkundige engineers samen, afkomstig uit diverse achtergronden en met een passie voor technologische vernuftigheid. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een scherp technisch inzicht en zijn meesters in het ontwerpen van innovatieve oplossingen.Bij Continu Professionals zijn wij gespecialiseerd in het aangaan van technische uitdagingen en het verleggen van grenzen binnen de werktuigbouwkunde. Ons team van gedreven engineers werkt zij aan zij om complexe ontwerpprojecten tot een succesvol einde te brengen en de wereld te verbeteren met hun creatieve oplossingen.Bij Continu Professionals geloven wij dat onze engineers niet alleen over uitmuntende vaardigheden beschikken, maar ook eerlijk en proactief zijn. Onze medewerkers hebben een vastberadenheid om de technologische wereld te transformeren en zullen er alles aan doen om dit doel te bereiken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in