+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Lunchverzorging gastheer/gastdame Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maxflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 6 - 16 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,69 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een lunchdame/heer die van gezelligheid houdt en graag een handje helpt met de lunch. Je werkt 1 tot 2 dagen per week, ongeveer 5 uur per dag. Samen met een leuk team zorg je voor een heerlijke lunch bij een hip bedrijf. Je kunt je eigen ideeën inbrengen, zoals het maken van lekkere soep. Het is een fijne kans om te werken en toch flexibel te blijven. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste lunchdame/heer die graag onder de mensen is! Ben jij tussen maandag en vrijdag minimaal 1 tot 2 dagen beschikbaar (voor ongeveer 5 uur)? En vind je het daarnaast leuk om samen met een gezellige collega het leuke team van lunchdames te ondersteunen en de lunch zal gaan verzorgen bij een hip bedrijf in Nijmegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een perfecte kans om naast eventuele andere verplichtingen toch lekker aan de slag te zijn! Het is voornamelijk belangrijk dat je een spontane aanpakker bent en houdt van een praatje! Ben jij het verzorgende type die graag de handen uit de mouwen steekt en er af en toe een eigen draai aan geeft om bijvoorbeeld een lekkere soep te maken? Het gaat voornamelijk om het klaarzetten van de lunch, daarnaast krijg jij alle vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen, mocht je dat leuk vinden uiteraard!

Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden! Uiteraard mag jij een dagje meelopen om samen met een collega lunchdame/heer de medewerkers van onze klant te voorzien van een lekkere lunch!

Gevraagd

Ben jij:
- Tussen maandag en vrijdag 1 a 2 dagen per week beschikbaar (circa 5 uur per dag - 09:30 - 14:30)?
- Een enthousiaste dame/heer die graag onder de mensen is en de werknemers met een glimlach ontvangt?
- Een verzorgend type?
- Vrolijk en stressbestendig?

Je gaat aan de slag bij onze klant in Nijmegen: centraal gevestigd en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is een nieuw kantoor met prachtige keuken en in de zomer kan er geluncht worden op het ruime dakterras! Het bedrijf groeit snel en er is een goede mix tussen ervaren krachten, starters en werkstudenten. Je gaat €13,69 per uur verdienen, bouwt vakantiegeld op en ontvangt reiskostenvergoeding!

Houd jij ervan om sociaal actief te zijn? Dan is dit jouw ideale job waarbij je lekker onder de mensen bent én ze blij maakt met een lekkere, diverse lunch!

Uren

6 - 16 uur
5 tot 15 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in