+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als servicemonteur werk je met grote machines en reis je soms naar klanten in verschillende landen. Je lost problemen op en doet onderhoud. Je krijgt een jaarcontract en kunt een vast contract krijgen. Je komt in een team waar je veel kunt leren en je eigen vaardigheden kunt laten zien. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Servicemonteur sta jij dagelijks midden in de techniek. Je gaat zelfstandig, of in een klein team, op pad naar klanten wereldwijd. Je sleutelt aan grote machines en complete proceslijnen. Je hebt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op mechanisch of mechatronisch vlak, of zelfs als processpecialist. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle onderhouds- en servicewerkzaamheden en het oplossen van storingen. Het werkgebied bevat voornamelijk de Benelux, Duitsland en soms daarbuiten.

Baanaanbod
  • Een jaarcontract met uitzicht op vaste instelling
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €4.000,- o.b.v. 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Goede pensioensregeling, een eigen bus met gereedschap, 25 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen
  • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen.

Functie-eisen
  • Je hebt ervaring als Technisch Monteur en bent klaar voor de volgende uitdaging
  • Je bent service- en klantgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden en je denkt in oplossingen
  • Je bent bereid om wekelijks veel te reizen en soms een week weg te zijn van huis
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hebt een rijbewijs B

Bedrijfsprofiel
Je komt te werken bij een snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van productie- en machinelijnen voor dierenvoeders wereldwijd. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van een grotere groep. De unieke eigenschappen van elk onderdeel van deze groep zorgt voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor grote projecten. Dit bedrijf bestaat uit een team van specialisten die het antwoord hebben op alle vraagstukken aangaande productieapparatuur en proceslijnen voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Het serviceteam biedt technische ondersteuning, service, onderhoudsbeheer, reserveonderdelen, commissioning en audits. Ben jij toe aan jouw volgende uitdaging en wil je graag onderdeel uitmaken van dit innovatieve bedrijf? Solliciteer! Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? deel de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen. BE AMBITIOUS. Naomi van der Aa via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. +31 (0)20 757 00 00
LocatieNijmegen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in