+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Software Engineer Machinebouwer Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In een tijd waarin technologische vooruitgang centraal staat, biedt een toonaangevend bedrijf in machinebouw een unieke kans aan Embedded Software Engineers. Als specialist in dit vakgebied, krijg je de kans om innovatie te stimuleren door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van besturingssystemen voor machines. Jouw werk is de sleutel tot het creëren van vernieuwende oplossingen voor diverse technische uitdagingen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

In een tijd waarin machines en software van essentieel belang zijn, is een vooraanstaand bedrijf in machinebouw op zoek naar een enthousiaste Embedded Software Engineer. Ben jij degene die innovatie kan stimuleren? Solliciteer nu en maak deel uit van grensverleggende technologische vooruitgang!


Wat ga je doen?

Als Embedded Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van besturingssystemen voor onze machines. Het doel van deze software is om de functionaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie van onze machines te verbeteren. Als Software Engineer zie je de magie gebeuren terwijl de machine woorden tot leven brengt. Vanaf het begin ben jij betrokken bij het ontwikkelen en vormgeven van de software. Het proces stopt nooit, er vindt continu doorontwikkeling plaats. Als specialist werk je met een specifieke programmeertaal en kun je jezelf hierin blijven verbeteren. Het werk is multidisciplinair en divers, waardoor geen dag hetzelfde is. Als programmeur ben jij de sleutel tot het creëren van vernieuwende oplossingen voor allerlei vraagstukken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het testen en documenteren van de software.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwerpen en ontwikkelen van besturingssystemen voor machines om de functionaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie te verbeteren.
  • Actief betrokken zijn bij het gehele ontwikkelingsproces van de software, vanaf het begin tot aan de doorontwikkeling.
  • Verantwoordelijk zijn voor het testen en documenteren van de software.
  • Zorgen voor continue verbetering van de software en het implementeren van nieuwe functies om de machines te optimaliseren.
  • Identificeren en oplossen van problemen in de software en het implementeren van oplossingen


Gevraagd

  • Bachelor- of masterdiploma in software engineering, elektrotechniek of een gerelateerd vakgebied.
  • Ervaring met het ontwikkelen van besturingssystemen voor machines is een pluspunt.
  • Ervaring met programmeertalen zoals C, C++, C#, Python of MATLAB.
  • Kennis van industriële normen en standaarden zoals IEC 61508, IEC 61131 en ISO 13849 is een pré.
  • Ervaring met het werken aan projecten in teamverband.
  • Goede communicatie- en samenwerkingsvaardigheden.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een toonaangevende organisatie op het gebied van machinebouw met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar in het ontwerpen en bouwen van innovatieve machines voor verschillende industrieën, zoals voedselverwerking, verpakking, farmaceutica en productie. De organisatie wordt gekenmerkt door een open cultuur waarin de mening en bijdrage van medewerkers wordt gewaardeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in