+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken in een dynamisch team dat topkwaliteit exotische groenten en paddenstoelen levert. Als Administratief Medewerker draag je bij aan onze missie. Je werk bestaat uit verschillende taken zoals banktransacties verwerken en inkoopfacturen inboeken. We waarderen een goede beheersing van Nederlands en Engels. Als je ook Duits of Frans spreekt, is dat een pluspunt. We bieden een baan met een goede balans tussen werk en privé. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een administratief krachtpatser die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Nijmegen? Onze opdrachtgever is op zoek naar een Administratief Medewerker voor 32 uur per week. Wij hanteren een internationale bedrijfscultuur, en dus is het belangrijk dat je je zowel in het Nederlands als Engels uitstekend kunt uitdrukken. Kennis van de Duitse of Franse taal is een extra pluspunt. Als Administratief Medewerker zou je dag kunnen bestaan uit het verwerken van banktransacties, het inboeken van inkoopfacturen en debiteurenbeheer. Daarnaast zorg je voor een zorgvuldige afhandeling van btw- en intrastat aangiftes. Je zult de flexibiliteit van ons team versterken door deze diverse taken op jou te nemen. Ben jij de proactieve, nauwkeurige werknemer die wij zoeken? Sluit je aan bij ons dynamische team en draag bij aan de continue groei van ons bedrijf. Wacht niet langer, solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Als Administratief medewerker bij onze opdrachtgever krijg je niet zomaar een baan, maar een carrière met een gezonde balans tussen werken en privé. Jij werkt 32 uur per week in Nijmegen noord, waar je verantwoordelijk bent voor uiteenlopende taken. Denk aan het verwerken van banktransacties, inboeken van inkoopfacturen, maar ook het verzorgen van btw- en intrastat aangiftes en debiteurenbeheer. Wij zoeken een gedreven collega die vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Heb je daarnaast kennis van het Duits of Frans? Dan heb je bij ons een streepje voor! Daarbij beloven we je een marktconform salaris volgens de glastuinbouw cao. Ben jij de professional die met ons meegroeit?

Wij vragen:

Word jij onze nieuwe Administratief Medewerker? Bij onze opdrachtgever in Nijmegen noord is op zoek naar een versterking van ons team voor 32 uur per week. We zoeken iemand die zichzelf herkent in de volgende punten: • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden. • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift. • Je bent handig met computers en relevante software. • Je bent betrouwbaar, nauwkeurig en stelt hoge eisen aan je eigen werk. • Je houdt van aanpakken en werken in teamverband. Zie jij jezelf al helemaal zitten binnen ons team? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Waar ga je werken:

Word jij onze nieuwe Administratief Medewerker? Bij onze opdrachtgever in Nijmegen noord bestaat jouw dag uit het ondersteunen van ons levendige en inclusieve team, om onze missie voort te zetten: het leveren van topkwaliteit exotische groenten en paddenstoelen. Je zult een rol spelen in onze bruisende werkomgeving, waar collegialiteit en respect voorop staan. Kom het team versterken en draag bij aan onze visie met jouw administratieve skills!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in