+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker spoelkeuken Restaurant en Brasserie MANNA Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MANNA Nijmegen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vast contract

Vacature in het kort

In de spoelkeuken ben je een belangrijk deel van ons team. Je werkt samen met de keuken en bediening. Het is hard werken, maar ook leuk en bevredigend. Je krijgt veel waardering en een goed salaris. Bij ons werk je in een populair restaurant. Je team is hecht en houdt van plezier maken. Je kunt hier groeien in je werk. We bieden ook extra s zoals gratis sporten en opleidingen. We zoeken mensen die betrouwbaar, hardwerkend en precies zijn. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

De spoelkeuken is een onmisbare schakel in onze restaurants. Als medewerker spoelkeuken ben je dus volop onderdeel van ons enthousiaste keuken- en restaurantteam. Bediening en keuken rekenen op je. Onze gasten zijn alleen tevreden als jij je werk goed doet. Het is hard werken, zeker. Maar het is ook leuk, belangrijk en bevredigend werk. Je krijgt alle waardering van iedereen en je verdient lekker als medewerker spoelkeuken.

Wat bieden wij jou?
Bij MANNA heb je een zeer afwisselende baan in een van de populairste restaurants van Nijmegen en omstreken. Je hebt goed planbare diensten en werkt op een inspirerende en dynamische werkplek in een team dat voor elkaar door het vuur gaat, en er graag met elkaar een feestje van maakt. We bieden je alle kans om door te groeien in ons bedrijf, als je dat wilt. Als je perfect op je plek bent als medewerker spoelkeuken - voor een paar maanden, een jaar of langer – dan is dat natuurlijk ook goed.
Je verdient een volwassen salaris bij MANNA. Daarnaast krijg je ook nog allerlei extra's. Denk aan – gratis- sporten, opleiding en training en nog veel meer.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken betrouwbare en gedreven collega's die van aanpakken weten en tegelijkertijd zeer precies en punctueel zijn. Al onze gasten hebben hoge verwachtingen. De spoelkeuken is hier bepalend in. De spoelkeuken staat mede aan de basis van onze succesvolle restaurants .
Kun je goed omgaan met werkdruk, neem je geen genoegen met half werk en kun je jezelf goed motiveren? Ben je representatief en spreek je op z`n minst vloeiend Nederland of Engels. Heb je enkele jaren ervaring in de spoelkeuken, dan maken we graag kennis met je.

Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
Vanwege het hoge kwaliteitsniveau dat wij onze gasten bieden, vind jij het vanzelfsprekend om iedere dag een topprestatie te leveren. Je bent naast een kei in het schoonmaken ook iemand die goed functioneert in het team en logisch kan werken. Je bent proactief en houdt van aanpakken.

Je werkdagen variëren van maandag tot en met zondag tussen 13:00 uur tot ca. 02:00 uur in de avond. Je draait geregeld wisseldiensten.

Nog meer bijzondere arbeidsvoorwaarden? Vraag naar ons loyaliteitsplan of kom gewoon op gesprek.

Aanbod

Details van de vacature

Afdeling: Keuken
Contractvorm: Contract voor bepaalde tijd op basis van 4 tot 20 uur per week o.b.v. van een oproep contract.
Werktijden: Wisselende diensten van maandag tot en met zondag.
Talenkennis: Een goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal is een voorwaarde.
Rijbewijs: Geen rijbewijs verplicht
Salaris: Afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
Opleidingseisen: Minimaal middelbare opleiding.
Ervaring: Ervaring in een soortgelijke functie is gewenst
Solliciteren: Je sollicitatie (met cv, pasfoto en motivatie) kun je sturen naar, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. Deborah van Kempen. Heb je nog vragen? Mail die dan ook.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in