+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.
Laad meer vacatures

Werk- Leertraject | Automotive Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
www.bureautechniek.nl

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.750 p/m

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan auto's en wil je hier je werk van maken? In ons werk-leertraject leer je alles over het onderhouden en repareren van auto's. Je krijgt een volledige opleiding en vanaf de eerste dag een salaris. Je werkt samen met collega's en leert elke dag iets nieuws. Onze experts begeleiden je stap voor stap. Je ziet direct resultaat van je werk en maakt klanten blij. Een unieke kans om te starten in de automotive! Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor: je zit al een tijdje vast in dezelfde sector en functie, maar de uitdaging lijkt te zijn verdwenen. Je oriënteert je op andere opties, en gaat bij jezelf na waar je nou écht interesse in hebt. Je bent natuurlijk graag in de weer met je eigen auto, en verdiept je graag in hoe zo'n motorblok nou werkt. Als je daar nou meer mee wil doen is dit werk- leertraject wat voor jou! Je wordt door ons gratis opgeleid, en krijgt vanaf dag 1 een volledig salaris.

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen. Of het nu gaat om een APK-keuring of het uitvoeren van een grote beurt, van iedere auto leer je weer wat nieuws. 

Je bent dagelijks actief met je collega's, waarbij je voortdurend wordt uitgedaagd om je technische vaardigheden te verbeteren. Je collega's staan klaar om je te ondersteunen, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt als monteur.

En het mooie is, je staat er niet alleen voor. Met ons omscholingstraject, of het nu een BBL-traject of een cursus is, word je vanaf het begin begeleid door vakexperts. 

Stel je voor: elke dag zie je concreet resultaat van je werk. Motoren die lopen als een zonnetje en blije klanten. Dat is de voldoening waar je naar streeft. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van de automotive en start jouw nieuwe carrière!


Over het bedrijf

Bureau Techniek is dé bestemming voor technische omscholing. We bieden een breed scala aan mogelijkheden voor wie een carrièreswitch wil maken of nieuwe uitdagingen zoekt in de techniek. Samen met onze partners in het bedrijfsleven en onderwijs zoeken we de juiste werk- én leeromgeving voor jou, zodat je direct aan de slag kunt.


Wat wij bieden
  • Een omscholingstraject dat volledig wordt vergoed door ons;
  • Alle opleidingsdagen krijg je doorbetaald als werkuren;
  • Doorgroeimogelijkheden naar een specialisatie, 
  • Toekomstperspectief in een groeiende sector;
  • Een startsalaris tussen de €2350,- en €2750,- en wat meegroeit op basis van je ontwikkeling;
Wat wij vragen

Ben je het type dat liever aan zijn auto sleutelt dan dat hij de planten water geeft? Word je enthousiast van het aansluiten van lampen zonder een elektrische schok te krijgen? Of haal je een kick uit het leggen van laminaat zonder jezelf vast te lijmen aan de vloer? Als deze klusjes jou energie geven en je verlangt naar meer praktisch werk, dan is ons omscholingstraject de perfecte match voor jou!

En voor degenen die al dagelijks technisch werk doen maar snakken naar meer uitdaging, hebben we goed nieuws. We bieden meer gespecialiseerde en uitdagende omscholingstrajecten die perfect zullen aansluiten op jouw vaardigheden. Dus waar wacht je nog op? Kom van die bank af, pak je gereedschapskist en ga met ons mee op een avontuur vol technische hoogstandjes!


Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Lotte Vlug (+31 6 82609146), zij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0548-227023 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in