+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.
Laad meer vacatures

Werk- Leertraject | Installatietechniek Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
www.bureautechniek.nl

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.750 p/m

Vacature in het kort

Droom je ervan om elke dag op een andere plek te werken, nieuwe mensen te ontmoeten en met je handen te werken? Dan is ons werk-leertraject in de installatietechniek iets voor jou. Je wordt gratis opgeleid en krijgt meteen een salaris. In deze functie is geen dag hetzelfde. Je werkt aan verschillende projecten, zoals het installeren van verwarmingssystemen of elektrische installaties. Je leert veel en ziet snel resultaat van je werk. Plus, er zijn kansen om door te groeien. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor: je zit al een tijdje vast in dezelfde sector en functie, maar de uitdaging lijkt te zijn verdwenen. Je staart vaak verveeld uit het raam, terwijl bedrijfsbusjes voorbijrijden. Telkens vraag je je af hoe het zou zijn om elke dag op een andere locatie te werken, nieuwe mensen te ontmoeten en met je handen te werken. Herkenbaar? Dan ben je niet alleen. Ontdek snel hoe een werk-leertraject in de installatietechniek jouw leven kan veranderen. Je wordt door ons gratis opgeleid, en krijgt vanaf dag 1 een volledig salaris.

Elke dag brengt nieuwe avonturen in de installatietechniek. Of het nu gaat om het installeren van geavanceerde verwarmingssystemen, het perfectioneren van sanitair of het aanleggen van elektrische installaties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen pad te kiezen.

Je bent dagelijks onderweg en belandt op de meest bijzondere plekken, waardoor je tijdens het avondeten altijd wel iets interessants te vertellen hebt. Je collega's zijn er om je te begeleiden, waardoor je al snel zelfstandig aan de slag kunt.

En het mooie is, je hoeft het niet alleen te doen. Met ons omscholingstraject, of het nu een BBL-traject of een cursus is, word je vanaf dag één ondersteund door experts in het vak. Je verwerft niet alleen de benodigde kennis, maar ook de certificaten die je nodig hebt om te schitteren in deze groeiende sector.

Stel je voor: elke dag zie je tastbaar resultaat van je werk. De glimlach van een tevreden klant, de warmte van een perfect werkend verwarmingssysteem. Dat is de voldoening waar je naar verlangt. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van de installatietechniek en begin aan je nieuwe carrière!


Over het bedrijf

Bureau Techniek is dé bestemming voor technische omscholing. We bieden een breed scala aan mogelijkheden voor wie een carrièreswitch wil maken of nieuwe uitdagingen zoekt in de techniek. Samen met onze partners in het bedrijfsleven en onderwijs zoeken we de juiste werk- én leeromgeving voor jou, zodat je direct aan de slag kunt.


Wat wij bieden
  • Een omscholingstraject dat volledig wordt vergoed door ons;
  • Alle opleidingsdagen krijg je doorbetaald als werkuren;
  • Doorgroeimogelijkheden naar een specialisatie, hoofdmonteur of projectleider;
  • Toekomstperspectief in een groeiende sector;
  • Een startsalaris tussen de €2350,- en €2750,- en wat meegroeit op basis van je ontwikkeling;
Wat wij vragen

Ben je het type dat liever aan zijn auto sleutelt dan dat hij de planten water geeft? Word je enthousiast van het aansluiten van lampen zonder een elektrische schok te krijgen? Of haal je een kick uit het leggen van laminaat zonder jezelf vast te lijmen aan de vloer? Als deze klusjes jou energie geven en je verlangt naar meer praktisch werk, dan is ons omscholingstraject de perfecte match voor jou!

En voor degenen die al dagelijks technisch werk doen maar snakken naar meer uitdaging, hebben we goed nieuws. We bieden meer gespecialiseerde en uitdagende omscholingstrajecten in de installatietechniek die perfect aansluiten op jouw vaardigheden. Dus waar wacht je nog op? Kom van die bank af, pak je gereedschapskist en ga met ons mee op een avontuur vol technische hoogstandjes!


Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Lotte Vlug (+31 6 82609146), zij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0548-227023 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in