+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.

Junior Assistent Accountant (duaal) Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Almelo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.658 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als junior assistent accountant bij ons krijg je meteen veel verantwoordelijkheid. Je werkt in een team en helpt klanten met hun financiële zaken. Je maakt jaarrekeningen, houdt de balans bij en maakt winst- en verliesrekeningen. Je bent belangrijk voor de klant omdat je hen helpt met hun administratie. Je werkt vanaf het begin alsof je al langer bij ons bent. Dit is een mooie kans om te laten zien wat je kan. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Als junior assistent accountant in Nijverdal en Hardenberg krijg je daar volop de ruimte voor.Wij zijn op zoek naar een enthousiaste duale student die het cluster wil komen versterken. Bij Alfa ben je als duaal student vanaf de eerste werkdag volwaardig medewerker en krijg je de kans om direct verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen.
Als junior assistent accountant werk je in teamverband aan vraagstukken van de klant. Je stelt de jaarrekening op, werkt de balans bij en stelt de winst- en verliesrekening op. Zo ontzorg je de klant in de financiële administratie. Mochten er onvolledigheden in de administratie zijn, dan neem je contact op met de klant om deze op te lossen.



Gevraagd

• Je hebt een leergierige houding en neemt verantwoordelijkheid
• Je hebt interesse in de samenstelpraktijk
• Je hebt affiniteit met ICT en ziet uitdaging in verdere digitalisering
• Je bent communicatief vaardig



Aanbod

• Je werkt in een gezellig team waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt maar ook kunt sparren met specialisten.
• De unieke mogelijkheid om mede-eigenaar van onze organisatie te worden.
• 500 euro te besteden aan goede thuiswerkvoorzieningen.
• Een passend salaris bij je ervaring (tot maximaal 2.658 bruto per maand)
• Direct een vast contract.
• 25 vakantiedagen
• Een individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra salaris, extra vakantiedagen of een eindejaarsuitkering.

Maak jij van deze toffe vacature je vaste baan? Dan maak ik graag kennis met je! onder op de button SOLLICITEER en laat je cv achter. Dan neem ik graag contact met je op om een eerste kennismaking bij ons op kantoor te plannen. Stuur mij, Jan Willem, gerust een appje of bel op +316 23 23 85 09, dat mag ook na werktijd. Of mail mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik spreek je snel!




Bedrijfsomschrijving

Alfa Accountants is een accountantskantoor met 35 vestigingen door heel Nederland met meer dan 1000 medewerkers. Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Heb je een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoek je fiscaal-juridisch advies of wil je kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor elke organisatie. Of je nu groot of klein bent, je wordt de komende jaren geconfronteerd met vraagstukken rondom duurzaamheid in je dienstverlening en eigen bedrijfsvoering. Verbruik en afhankelijkheid van fossiele energiebronnen worden afgebouwd, en vanaf 2050 moet de Nederlandse economie helemaal circulair zijn. De transitie waar ondernemend Nederland voor staat is groot. Ook bij Alfa staat duurzaamheid hoog op de agenda, en nemen zij hun verantwoordelijkheid hierin.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in