+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Senior projectleider Ecologie Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tritium Advies

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Zou je graag werken voor een betrokken werkgever met een directe impact op het welzijn van mens, natuur en milieu? Dan ben je bij Tritium Advies op de juiste plek. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons voor grondig onderzoek omtrent veilig wonen, werken en leven te vinden. Aan werk dan ook geen gebrek! Daarom zijn we dan ook op zoek naar goede, leuke nieuwe collega’s om ons team te versterken. Om precies te zijn, zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Senior projectleider ecologie.


Jouw nieuwe baan

Wij kunnen de expertise van een senior projectleider ecologie uitstekend gebruiken op onze vestiging in Nuenen. Als projectleider ecologie werk je, in een compact én deskundig team. Jij zorgt dat opdrachtgevers en collega’s precies weten wat er moet gebeuren voordat bouwplannen gerealiseerd gaan worden. Jij leidt zowel quickscans flora en fauna als vervolgonderzoeken tot een goed einde. Alles voor een glashelder advies naar onze klanten.

Om wat voor projecten het gaat? Nou die verschillen nogal! Het kan zomaar zijn dat je op maandagochtend bezig bent met het detecteren van vleermuizen in Breda en op dinsdag bezig bent voor een gebiedsontheffing in provincie Limburg. Korte projecten, lange projecten: we hebben ze allemaal. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven. Alles met evenwicht tussen ecologie, economie en bescherming van de natuur.


Wat doe je precies?

Jij kunt bij Tritium Advies als projectleider ecologie heel veel gaan doen. Maar wees gerust: we hebben geen concrete plannen om jou voor de leeuwen te gooien. In goed overleg met jou stellen we een mooi pakket aan taken en verantwoordelijkheden samen. Jouw werk houdt in dat je:

  • het brein achter de uitvoering van ecologieprojecten bent, van A tot Z. Of beter gezegd: van O(fferteaanvraag) tot E(indrapportage + factuur). Het ligt allemaal in jouw handen;
  • vanuit een rol als deskundige opdrachtgevers en collega’s adviseert bij ecologische vraagstukken waaronder ontheffingen en vergunningen;
  • Collega’s meeneemt zodat zij zich aan jou kunnen optrekken. Op deze manier draag je bij aan hun ontwikkeling én die van het team;
Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo-/wo- diploma op zak? En is ecologie jouw tweede natuur? Dan zou het goed kunnen dat we een match hebben. Helemaal als de volgende punten óók op jou van toepassing zijn.

  • Je wilt alles weten over ecologie en ook disciplines als stikstof en ruimtelijke ordening hebben je interesse.
  • Je het kennis van (vervolgonderzoeken naar) vleermuizen, huismussen, steenuilen, rugstreeppadden en gierzwaluwen.
  • Beperkingen? Nee, jij denkt liever in mogelijkheden. En door jouw deskundigheid en enthousiasme doen anderen dat ook.
  • Je hebt stevige schouders en bezwijkt niet onder een portie gezonde werkdruk of stress. Van wat druk op de ketel ga jij zelfs harder fluiten.
  • Met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten. Denk je dat dingen slimmer of beter kunnen? Regel het maar!
  • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring als ecoloog.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar onderzoek locaties kunt rijden.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar beschik je nog niet over de benodigde werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.


Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Bij Tritium staan betrokkenheid en teamgevoel bovenaan. Wat is dan nog meer typisch Tritium? De antwoorden daarop komen natuurlijk vanuit onze collega’s zelf:

  • De vrijheid die je bij ons krijgt en de mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan je functie;
  • De prettige, informele sfeer. Daarbij roemen onze collega’s de teamgeest;
  • We zijn een platte organisatie, dus je invloed is vlug merkbaar en je inbreng waardevol;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, een mooie winstuitkering en goede reisvergoeding;
  • Onze persoonlijke communicatie en de korte lijnen;
  • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop;
  • Niet onbelangrijk: er is met regelmaat tijd voor ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij aan onze Tritium Fit activiteiten, een spellenavond, een goede borrel en een reisje naar het buitenland met het hele team.
Solliciteer als senior projectleider ecologie

Ben jij die senior projectleider ecologie die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!


Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!



Gevraagd

Hbo- en/of WO niveau
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in