+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Standbouw Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Den Oever Expo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken nu een ervaren werkvoorbereider die van aanpakken weet. In deze rol werk je samen met collega's, klanten en leveranciers. Je helpt problemen op te lossen en zorgt dat projecten goed lopen. Je werkt veel samen met de designafdeling en de projectleider. Het is belangrijk dat je goed kunt plannen, oog hebt voor details en creatief bent in het vinden van oplossingen. Je helpt mee om projecten succesvol af te ronden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Van den Oever Expo group is een snelgroeiende onderneming op het gebied van standbouw en is al ruim 75 jaar actief in deze branche. De onderneming bestaat uit 30 werknemers en een directeur. Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan een doorgewinterde werkvoorbereider die zijn of haar mannetje staat in een hectische omgeving.

De functie
Als werkvoorbereider onderhoud je contacten met collega’s, klanten en leveranciers. Eventuele bottlenecks merk je op en zorgt ervoor dat het project verder goed verloopt. Je werkt nauw samen met de designafdeling, en projectleider. Als werkvoorbereider heb je een goed zicht op de lopende projecten en stemt daar ook de planning op af. Je hebt oog voor details en bent creatief in het aandragen van oplossingen voor en tijdens de duur van de opdracht. Je bent mede verantwoordelijk voor het slagen van een succesvolle afronding van het project.

Gevraagd

Wij vragen
Een zelfstandig en betrokken persoon. Je levert een positieve bijdrage aan het team en helpt de organisatie verder uit te bouwen. Je bent een teamplayer en geniet samen, met trots, van de gerealiseerde projecten.

Aanbod

Wij bieden
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Een team waar hard gewerkt wordt en ruimte is voor een grap.
Goede CAO en pensioensopbouw. Geen enkele dag is hetzelfde en zal nooit saai worden. Korte lijnen en direct contact met de verantwoordelijke van het project.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in