+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nunspeet.
Laad meer vacatures

Hovenier Nunspeet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Get Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16,87 p/u

Vacature in het kort

Als hovenier werk je in een hecht team om een prachtig terrein te onderhouden. Je gebruikt moderne machines en gereedschappen. Je begint vroeg in de zomer, iets later in de winter. Ervaring in de groene sector is fijn, maar niet nodig. Je maakt het park netjes en geniet van de mooie omgeving. Je taken zijn o.a. grasmaaien, borders bijhouden en meubilair onderhouden. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij Hovenier en zoek je een vaste baan op een prachtige locatie? Wil jij werken met moderne gereedschappen en machines? Lees dan verder!


Jouw baan als Hovenier in Nunspeet

Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Samen zetten jullie de schouders eronder om het prachtige terrein van A- Z te onderhouden. Om dit goed te kunnen doen, heb je de beschikking over een modern machinepark en goede gereedschappen. Het onderhoud hiervan hoort ook bij je taken. In de winter doe je groot onderhoud en in het groeiseizoen het basis onderhoud. Je werkdag begint rond 6.30 uur in de zomer en in de winter iets later omdat het dan simpelweg nog donker is. Affiniteit met de groene sector is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Jij zorgt voor een net, schoon en aantrekkelijk park en ondertussen geniet je van de mooie omgeving waar je werkt. Werkzaamheden die je verricht zijn grasmaaien, borders onderhouden, beregenen wanneer het droog is, onderhoud van het park meubilair, schoffelen en verder alle overige voorkomende werkzaamheden.  



Gevraagd

Dit breng je mee

Is een baan als Hovenier voor jou weggelegd? Dit heb je nodig:

  • minimaal MBO werk-/ denk niveau; 
  • je beheerst de Nederlandse taal of anders minimaal de Engelse taal;
  • je houdt van fysiek werk in de buitenlucht. Dus ook als het zonnetje een keer niet schijnt ;-);
  • je bent een aanpakker die zelfstandig en in teamverband kan werken en minimaal 16 jaar oud i.v.m. de Arbo wet en werkomgeving. 
  • je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar op maandag tot en met vrijdag. Af en toe ben je bereid om op zaterdag of zondag een aantal uren te werken wanneer dit nodig is. 


Aanbod

Voor wat, hoort wat

Als jij je inzet als hovenier, dan biedt Get Work jou:

  • een baan waar je trots op mag zijn in een prachtige omgeving;
  • je werkt met goed en modern gereedschap;
  • een salaris conform de CAO hoveniersbedrijven tussen €13,27 en € 16,87 per uur. Heb je al wel ervaring in het groen? Dan is je salaris aan de hand van je opleiding en werkervaring. 
  • een gezellige team met een lieve hond die soms meekijkt;
  • volop mogelijkheid om vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen.   
  • uitzicht op een vaste baan bij een bloeiend bedrijf met toekomst perspectief. 

Online solliciteren naar deze vacature als Hovenier is zo gedaan. Solliciteren kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Ook loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15.



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkplek als Hovenier in NunspeetAls Hovenier kom jij terecht in een team met vol humor en gezelligheid. Bij dit succesvolle bedrijf stelt een hoogwaardig inrichting en onderhoud van buitenruimte erg op prijs.  Dit team is erg flexibel en er is altijd mogelijkheid om nog op vakantie te kunnen gaan. Hier ga je toch ook graag aan de slag? Dit is alle informatie die we op dit moment kunnen geven over de werkplek. Als jij de gelukkige hovenier bent voor deze job, delen we dit natuurlijk later wel een-op-een met jou. Dan nog even de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk en persoonlijk contact stellen we daarbij centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in