+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oisterwijk.
Laad meer vacatures

Digital Marketeer Oisterwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.600 p/m

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag als Digital Marketeer voor een technische start-up die zich richt op het bevorderen van welzijn op de werkvloer. Je werkt aan het vergroten van de naamsbekendheid door online zichtbaarheid en het creëren van boeiende content. In deze rol kun je echt pionieren en groeien, en maak je deel uit van een ambitieus en creatief team. Je krijgt de kans om te werken aan projecten met een groot groeipotentieel. Plus, je kunt genieten van gratis stoelmassages op het werk. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Digital Marketeer

Jouw doel is het uitbouwen van de naamsbekendheid van de technische start-up Massage. Dit doe je door middel van het genereren van leads en het verzamelen van data. Je start binnen de organisatie met het label Vitallife.

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategieën, met een focus op online marketing, social media marketing en content creatie. Middels het creëren van boeiende content en publicaties maken voor de website, social media kanalen en nieuwsbrieven, vergroot jij de betrokkenheid van de doelgroep. Jij zorgt voor een optimale Customer Journey. Daarnaast werk je ook met externe specialisten, zoals development partijen en online marketing bureaus in de top van de markt, waaronder Verve Agency. 

Concreet ga jij:

  • SEA en SEO campagnes beheren om de online zichtbaarheid te vergroten;
  • Media inkoop en (offline) campagnes coördineren om het bereik te vergroten;
  • Projecten efficiënt uitvoeren en actief bijdragen aan het bedenken van nieuwe ideeën en initiatieven om de groei te stimuleren.
Jouw profiel en ambitie

Massage staat op het punt om een sterke groei door te maken. Werken binnen een start-up betekent pionieren en ondernemen, met jouw gedrevenheid draag jij bij aan deze groei. Ook persoonlijk is het jouw ambitie om te groeien en (op korte termijn) het digitale marketingteam aan te sturen.

Middels eigenaarschap en jouw betrokkenheid voor zowel je eigen werk als alles wat er op je pad komt op een dag, ben jij het ondernemende type wat deze start-up nodig heeft. Uiteraard ben jij flexibel en kan je meegaan in de snelle veranderende werkomgeving binnen een start-up.

Jij: 

  • bent een pionier en durft te ondernemen samen met het creatieve en enthousiaste team;
  • hebt kennis van SEO, SEA, Social Media- en content marketing;
  • hebt sterke projectmanagement vaardigheden en kan goed zelfstandig werken;
  • hebt ervaring met het aansturen van (externe) specialisten en het coördineren van marketing campagnes;
  • bent een creatieve denker en kan mee gaan in de snelle veranderende werkomgeving binnen een start-up.
Werken bij

Massage is een tech-startup met een interessant en sterk groeiperspectief, met als missie om het welzijn op de werkvloer te bevorderen door middel van ontspanning en vitaliteit. Met de reeds opgedane kennis en expertise van Vitallife, is sinds begin dit jaar een klein team hard bezig om het platform massage te ontwikkelen. Het doel blijft ongewijzigd; het aanbieden van stoelmassages voor bedrijven in Nederland. Hier stopt het ambitieuze platform niet, want op korte termijn gaan zij ook de grens over met hun dienstverlening.

Bij Massage staat de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland centraal. De ruim 100 masseurs die op ZZP basis beschikbaar zijn via het platform, zijn dagelijks actief bij een diversiteit aan klanten in Nederland. Ministeries, grote corporates en MKB bedrijven vallen onder hun klantenkring. 

Kenmerkend aan de bedrijfscultuur is dat het een echte start-up is. Er wordt hard gewerkt, maar het menselijke aspect staat voorop binnen de organisatie. Daarnaast karakteriseert eigenaarschap, ondernemerschap en ambitie het team dat er nu werkt en dit is ook wat zij zoeken in hun toekomstige collega's. 


Dit biedt Massage jou als Digital Marketeer

Snelle groei en het maken van sprongen en jezelf ontwikkelen is hier vanzelfsprekend.

Wat Massage jouw verder biedt als Digital Marketeer:

  • Salaris oplopend tot €4600,-;
  • 27 vakantie dagen;
  • Reiskosten of OV vergoeding; 
  • Gezamenlijke lunch op het werk; 
  • Flexibele werkuren;
  • Gratis stoelmassages op het werk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in