+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Marketeer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als Marketeer bij Zekerheyd (minimaal 32 uur) in Eindhoven krijg je de kans om het merkverhaal van ons bedrijf te verfijnen en voortdurend te communiceren. In nauwe samenwerking met het salesteam speel je een sleutelrol bij het aantrekken van nieuwe zakelijke kansen door onze diensten aantrekkelijk te positioneren, inclusief de introductie van nieuwe proposities. We zoeken een gedreven professional die in staat is om onze merkpositionering te optimaliseren en het imago van Zekerheyd te versterken. Als marketeer bij Zekerheyd krijg je naast een salaris tussen de €4.000,00 en €5.000,00, direct een contract voor onbepaalde tijd, 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om hybride te werken. Klinkt goed toch?

Dit ga je doen

Als marketeer bij Zekerheyd in Eindhoven bouw je mee aan de marketingstrategie van Zekerheyd, stel je doelen en KPI's op en je vertaalt deze naar een effectieve content strategie. Je maakt conversiegerichte content die bijdraagt aan het binnenhalen van nieuwe leads aan de hand van inzichten op basis van onderzoeken die je (deels) zelf uitvoert. Daarnaast behoort het volgende ook tot jouw verantwoordelijkheden:

  • Je onderzoekt en optimaliseert klantreizen om ervoor te zorgen dat ons verhaal aansluit bij de behoeften van potentiële klanten
  • Je identificeert mogelijkheden voor versnelling en automatisering om de klanttevredenheid te vergroten
  • Je coördineert de creatie van concepten en middelenmix in samenwerking met bureaus, waarbij je nauwlettend let op timing en verwachtingen
  • Je ontwikkelt conversiegerichte content op basis van zelf uitgevoerd onderzoek die bijdraagt aan het binnenhalen van nieuwe leads
  • Je werkt nauw samen met het salesteam om bij te dragen aan het verwerven van nieuwe zakelijke kansen door aantrekkelijke positionering van onze diensten, inclusief de introductie van nieuwe proposities

Hier ga je werken

Als Marketeer bij Zekerheyd sta je er nooit alleen voor. Je kunt rekenen op een aangename samenwerking met zowel het salesteam als de collega's van de binnendienst. In onze informele, niet-hiërarchische en collegiale werkomgeving heerst een atmosfeer van ondernemerschap, klantgerichtheid, innovatie en kwaliteit.

Voor bedrijven vormen loonkosten en het vermijden van onterechte premies cruciale overwegingen. Wij begrijpen dat bedrijven beperkte tijd en expertise hebben om zich aan voortdurend veranderende wet- en regelgeving aan te passen. Daarom maakt Zekerheyd gebruik van een snelle en uitgebreide applicatie die onbenutte kansen identificeert. Hierdoor kunnen bedrijven snel inzicht krijgen in de mogelijkheid om geld terug te vorderen of bezwaar te maken tegen onterechte beslissingen.

De oprichting van Zekerheyd vindt zijn oorsprong in het onrechtvaardige scenario waarin bedrijven niet krijgen waar ze recht op hebben. Onze missie is om geen enkel voordeel voor onze klanten onbenut te laten. Dankzij geautomatiseerde werkprocessen en diepgaande kennis gaan we verder dan anderen. Als voorbeeld gaan we bij elke afgewezen doelgroepverklaring standaard en geautomatiseerd in bezwaar bij het UWV, en we zetten door totdat we zeker weten dat alles is geclaimd waar een werkgever recht op heeft.



Gevraagd

Als Marketeer bij Zekerheyd in Eindhoven is het van belang dat je zelfsturend en proactief bent. We hechten tevens waarde aan jouw vermogen om graag in teamverband te werken en je communicatieve vaardigheden. Verder zien we graag de volgende eigenschappen in jou terug:

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • Je bent bekend met SEO en SEA
  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent een teamspeler, creatief en kritisch
  • Je bent gestructureerd met sterke planning- en organisatievaardigheden


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Marketeer bij Zekerheyd in Eindhoven liggen er tal van mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen handbereik. Als organisatie met ambitie beschouwen we jou als een essentiële schakel in ons succes. Bovendien kun je genieten van een werkplek op een van de meest prachtige locaties in Eindhoven. En dat is nog niet alles. Je kunt tevens uitkijken naar:

  • Je ontvangt een salaris tussen de €4.000,00 en €5.000,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd rechtstreeks vanuit Zekerheyd
  • Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken waarbij we alle voorzieningen verzorgen om thuis te kunnen werken
  • Je krijgt een uitdagende en zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Je hebt recht op 30 vakantiedagen

Zekerheyd heeft mij, Annelieke Grootenboer, betrokken bij het wervings- en selectieproces voor deze vacature. Als je wordt aangenomen, kom je direct in dienst bij Zekerheyd en word je niet uitgezonden of gedetacheerd!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in