+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Aankomend Projectmanager online marketing Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van projecten leiden en wil je groeien in online marketing? Je gaat bij een groeiend bedrijf werken, waar je niet alleen projecten managet maar ook meewerkt aan het maken van gave content. Je krijgt de kans om te leren en te groeien in je rol. Het bedrijf zorgt goed voor je met een mooi salaris en extra uren om jezelf te ontwikkelen. Ze organiseren ook leuke teamactiviteiten en zorgen dat je werk en privé in balans zijn. Dit is je kans op een leuke baan met een fijn team! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent een kampioen in het jongleren met taken. Nee, niet letterlijk. Dan zou je bij het circus werken, toch? Nee, jij houdt gewoon van overzicht. Jij waardeert projecten die van begin tot eind helder zijn. Je begrijpt precies hoe klanten denken en wat ze willen. En je kunt dat goed overbrengen naar je klanten. Jij staat aan het roer van het schip en stuurt je project langs alle obstakels, zodat je niet zinkt zoals de Titanic. Dat is een verantwoordelijke taak. Als je toch die ijsberg raakt, zorg jij ervoor dat je project niet zinkt! 😉

Stop dus maar met zoeken! Jij hebt die dus gevonden. Punt. Onze opdrachtgever is een online marketing bureau met ambitie uit de regio Helmond/Deurne. Ze groeien als kool en de huidige projectmanager loopt op haar tenen. Het gaat goed, maar ze wil graag wat aan jou kwijt zodat het voor haar ook leuk blijft. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een mooie groei laten zien en gaan steeds verder. Ze willen jou dus hybride gaan inzetten! Alvast met projectmanagement aan de slag om er in te groeien en tegelijkertijd ook nog “meewerken” aan het creëren van toffe content. En zo groei jij al snel naar een volledige projectmanager! Ik hoef jou niet uit te leggen dat je dan meerdere schepen in de vaart houdt en dat dan goede communicatie intern en ook extern erg belangrijk is.  

Bij de termen contentmarketing, SEO en SEA vraag jij je niet af wat dit is. Maar aan bedrijven helpen met hun online zichtbaarheid. Jij hebt al wat “trackrecord” op het gebied van content marketing. Maar jij wil verder! Het lijkt jou gaaf om als projectmanager aan de slag te gaan. Een goede vervolgstap in jouw loopbaan dus!

Bij deze werkgever krijg jij een goed salaris en zeer waardevolle secundaire voorwaarden. Zo krijg je wekelijks ontwikkeluren om aan je eigen groei te kunnen werken. Organiseren ze op sociaal vlak allerlei sportieve dingen en zorgen ze ervoor dat de privé en werkbalans optimaal blijft. Het bedrijf heeft een onbeperkt scholingsbudget. En het laatste personeelsuitje was in het buitenland. Gewoon een leuke club dus. De cultuur is “ down to earth”. Mensen die het leuk vinden om samen te werken. Je kunt een salaris tussen de 2400 en 3500 euro per maand verwachten.

Jij wordt enthousiast hè! Snappen we. Dit is ook gewoon een leuke functie. Dus hup! Klim in die telefoon en laat ons je interesse weten! Appje mag ook. Maar een beller is sneller! 😉 06-18479746 / 040-7114070. Of je mag ook mailen. Dat mag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in