+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nederweert.
Laad meer vacatures

SEA Consultant / SEA Marketeer, Regio Nederweert – Tussen Eindhoven en Roermond Nederweert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cross Internet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship / Vast contract
  • Max. € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vacature SEA Consultant / SEA Marketeer in Limburg (Regio Nederweert – Tussen Eindhoven en Roermond)
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als SEA marketeer? Cross Internet is op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons team en word onze go-to expert op het gebied van SEA en PPC.
In de functie van medior SEA marketeer bij Cross Internet krijg je de kans om doeltreffende PPC campagnes te ontwerpen, uit te voeren en te beheren voor een divers scala aan klanten. Jouw expertise in SEA wordt aangewend voor diverse advertentieplatforms, variërend van Google Ads en Bing Ads tot aan social media advertising op platformen zoals Facebook en Instagram.
Jouw kennis en vaardigheden als SEA consultant spelen een cruciale rol bij het behalen van succes voor onze klanten. Wij bieden een fulltime SEA consultant vacature aan (32-40 uur per week), direct beschikbaar. Dus, ben jij de SEA marketeer die we zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer direct op deze SEA marketeer vacature!

Jouw Verantwoordelijkheden als SEA Consultant
Als SEA markteer met passie voor SEA en PPC advertising, ligt jouw ideale uitdaging bij Cross Internet klaar. Jouw sleutelrol binnen ons dynamische team wordt cruciaal voor het succes van onze online marketingcampagnes.
In jouw rol als SEA consultant bij Cross Internet, zet jij jouw omvangrijke kennis en ervaring in om diverse online advertentie-initiatieven te sturen. Je ontwerpt, lanceert en optimaliseert zelfstandig betaalde zoekadvertenties en social media campagnes. Jouw bijdrage versterkt ons team van toegewijde marketeers en developers bij het verbeteren van de effectiviteit van onze klanten hun online marketingstrategieën.
Als SEA consultant / SEA markteer zijn jouw taken:
  1. Advertentiebeheer: Als essentieel onderdeel in het creëeren en uitvoeren van advertentiecampagnes via Google Ads en social media, streef je om de doelen van onze klanten te verslaan. Je volgt de voortgang strak op en rapporteert aan de teamleider.
  2. Strategieontwikkeling: Je ontwikkelt robuuste advertentiestrategieën waarbij je specifieke plannen opstelt die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten, voor het ondersteunen van ons team en het succes van de klanten.
  3. Creatie van advertentiemateriaal: Jouw ervaring stelt je in staat om aantrekkelijke advertentieteksten en visuele inhoud te maken die een weerklank vinden bij klantdoelgroepen en de gewenste boodschap effectief overbrengen.
  4. Data-analyse en optimalisatie: Je analyseert campagneresultaten met een analytisch oog en past strategieën aan voor optimale prestaties, in nauwe samenwerking met klanten om topresultaten te behalen.
  5. Klantenadvies: Als betrouwbare SEA consultant begeleid je klanten door het complexe wereld van digitale advertenties, bied je heldere inzichten en leg je de strategieën uit die achter hun succes liggen.
  6. Teamwork: Je werkt nauw samen met ons hechte team van marketeers en developers om een holistische benadering te waarborgen die de impact van elke campagne maximaliseert, gericht op het behalen van gemeenschappelijke doelen.
Deze SEA consultant vacature biedt jou als SEA marketeer de gelegenheid om binnen Cross Internet essentiële bijdragen te leveren.

Gevraagd

Ben Jij Onze Volgende SEA Consultant?

Ben jij een specialist in online adverteren met een bijzondere focus op Google Ads? We zijn op zoek naar een SEA consultant om ons team bij Cross Internet te komen versterken. Als een ervaren SEA marketeer met expertise in SEA en PPC, heb je een belangrijke rol in het adviseren van onze klanten en collega's, en het ontwikkelen, analyseren en optimaliseren van diverse advertentiestrategieën.

Of je nu bezig bent met social media-campagnes of Google Ads, beheert kleine of grote budgetten, werkt met B2B of B2C-advertenties, bij ons komt jouw talent voor SEA consultancy tot zijn recht. Je bent up-to-date met de laatste trends in Google Ads en PPC-advertenties, en je neemt graag het voortouw met jouw visie op toekomstige ontwikkelingen in digitale reclame.

Dit Zoeken We in Onze Nieuwe SEA Marketeer:
  • Minstens 1 jaar relevante werkervaring in Google Ads en online adverteren, bij voorkeur in een digitale marketingbureau als SEA consultant of SEA marketeer.
  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in marketing, communicatie of een commerciële richting.
  • Diepgaande kennis van Google Ads en andere advertentieplatforms. Extra punten voor ervaring met social media-advertentietools zoals Meta Ads Manager!
  • Kennis van Google Analytics en Google Tag Manager is een pré.
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, met Duits als een pluspunt.
  • Sterke sociale vaardigheden voor zowel klantcontact als teamwerk.
  • Superieure analytische vaardigheden voor het creëren, beoordelen en optimaliseren van effectieve advertentiestrategieën.
  • Een teamspeler die ook zelfstandig kan werken.
  • Een gedreven en proactieve instelling, altijd op zoek naar verbetering en optimalisatie.
Met onze SEA consultant vacature bij Cross Internet, krijg je de kans om je passie voor digitale marketing voort te zetten en verder te ontwikkelen in een dynamisch, vooruitstrevend team. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu naar onze SEA marketeer vacature. We horen graag van je!

Aanbod

Wat Cross Internet Biedt voor de SEA Consultant
Als SEA marketeer bij Cross Internet, kan je het volgende verwachten:
  • Warme Teamomgeving en Dynamische Werkcultuur: Bij ons werk je samen met een vriendelijk, jong en gedreven team.
  • Uitstekende Arbeidsvoorwaarden: Profiteer van voordelen zoals vergoeding voor kilometers en thuiswerken, en een goede pensioenregeling.
  • Marktconform Salaris: Afhankelijk van je SEA expertise, een competitief salaris tot €3.500 bruto per maand voor een fulltime (40 uur) SEA consultant vacature.
  • Aantrekkelijk Bonusprogramma: Verdien extra beloningen via onze genereuze bonusstructuur.
  • Vakantievoordelen: Gebruik 26 vakantiedagen per jaar en ontvang vakantiegeld.
  • Gezondheidsvoordelen: Blijf fit en gezond met gratis bedrijfsfitness.
  • Flexibele Werkindeling: Geniet van optionele hybride werken, uitgerust met alles wat je nodig hebt voor je thuiswerkruimte.
  • Professionele Ontwikkeling: Werk aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling op basis van een gepersonaliseerd plan.
  • Comfortabele Werkplek: Werk vanuit een ergonomisch ingerichte werkplek die comfort maximaliseert.
  • Teamuitjes: Geniet van onze regelmatige teamuitjes en borrels op vrijdagmiddag.
  • Werk-Privé Balans: Ervaar onze toewijding aan een gezonde werk-privé balans.
  • Ruimte voor Creativiteit: Als SEA consultant bij Cross Internet, waarderen we jouw initiatieven en creativiteit die cruciaal zijn voor ons succes.
Met deze SEA consultant / SEA marketeer vacature, biedt Cross Internet je de kans om te excelleren en te groeien in een rol die jouw waardevolle bijdrages erkent. Laat ons je creatieve ideeën en input horen en maak deel uit van ons succes.

Ontmoet Cross Internet

Maak kennis met Cross Internet: een deskundig en veelzijdig webbureau gevestigd in Nederweert, Limburg. Met ruim 15 jaar ervaring bieden we diverse marketing- en webdiensten aan ondernemingen van elke grootte, zowel regionaal als landelijk. Onze toewijding aan klantenservice en het opbouwen van betrouwbare samenwerkingen staan centraal in onze werkwijze. We zijn gedreven om met ons gepassioneerde team van marketeers en ontwikkelaars op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze relaties.

Als SEA consultant bij Cross Internet krijg je de kans om je stempel te drukken en een blijvende impact te maken. Je werk varieert van het creëren van gerichte Google Ads campagnes tot het optimaliseren van bestaande advertenties voor maximale resultaten. Als een expert in SEA en PPC ben jij de motor achter het verbeteren van online advertentiestrategieën, waardoor je direct bijdraagt aan het slagen van onze klanten. Ben jij de getalenteerde SEA marketeer die bereid is deze uitdaging met ons aan te gaan en ons team te verrijken?

Word lid van Cross Internet en benut jouw vaardigheden als SEA consultant in een sleutelpositie voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Jouw inspanningen en kennis zijn cruciaal voor zowel ons succes als dat van onze opdrachtgevers. Ben je klaar om deel uit te maken van een team waar jouw impact merkbaar en waardevol is? Laat het ons weten, we kijken uit naar jouw sollicitatie!

Ben Jij Onze Nieuwe SEA Consultant?
Ben jij de doorgewinterde SEA marketeer met een uitgesproken passie voor PPC, klaar om een stap omhoog te nemen in je carrière? Wij bieden je de optimale gelegenheid om jouw deskundigheid ten volle toe te passen en een tastbare impact te creëren. Sluit je aan bij ons team en zie hoe jouw unieke vaardigheden kunnen bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers.

In je rol als SEA consultant in ons bedrijf, zul je zowel beherende als optimaliserende taken uitvoeren met betrekking tot bestaande en nieuwe PPC-campagnes. Je bevindt je in een cruciale positie die bijdraagt aan de groei en het welvaren van onze klanten door de praktische toepassing van jouw diepgaande SEA kennis en ervaring. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je bestaande begrip van SEA te verdiepen en tegelijkertijd nieuwe competenties op te bouwen, alles binnen een rol die meer inhoudt dan het gewone werk van een SEA marketeer. Je zult creatieve Google Ads campagnes uitwerken en constante verbeteringen aanbrengen in de prestaties van lopende campagnes, als een spilfiguur in ons dynamische team.

Benut deze uitzonderlijke kans om jezelf verder te ontwikkelen in de SEA consultant vacature bij ons en een merkbare impact te bewerkstelligen. Is dit de uitdaging die jij zoekt? Wacht dan niet langer en solliciteer nu op onze SEA marketeer vacature - toon ons jouw potentieel!

Contact
Email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Website:
Telefoon: +31 (0)495 45 11 70
Whatsapp: +31 (0)637 45 3827

Uren

32 - 40 uur
32-40 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in