+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldenzaal.

Mechanical Engineer Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

koen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.200 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Stel je eens voor dat je vast in dienst bent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt je tanden in kunt zetten. Die jouw groei versnellen. En stel je eens voor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken. Klinkt dat gaaf? Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is deze Mechanical Engineer vacature jou op het lijf geschreven. Als slimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen. Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact. Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet! Dit houdt de vacature Mechanical Engineer in: Als Mechanical Engineer in de hightech industrie modelleer en vervaardig je productietekeningen. Je maakt calculaties en berekeningen, stelt ontwerpen op met 2D en/of 3D-tekenpakketten en maakt het constructiedossier. Natuurlijk kijk je ook altijd of er iets verbetert of aangepast kan worden voor het beste resultaat. Binnen de industrie begeef jij je in een dynamische omgeving. Onze opdrachtgevers zijn continu bezig met innovatie en vernieuwing. Denk hierbij aan projecten binnen de Olie & Gas, Food & Pharma en Marine & Renewable energy. Elke opdracht is weer anders, dus alle aspecten van jouw specialisme komen van pas. Doorgroeien naar Mechanical Project Engineer? Ook dat kan bij koen! 


Ben jij het?

Voor deze vacature Mechanical Engineer zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter!

  • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken.
  • Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde.
  • Je bent proactief en wilt voorop lopen in je vak.
  • Je hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.
  • Je deelt graag je kennis met opdrachtgevers en collega's.
  • Je hebt een technische opleiding op hbo-niveau of hoger afgerond in de richting werktuigbouwkunde.
  • Je hebt ervaring met een 3D-pakket zoals Inventor, Solid Edge of SolidWorks.
Wat wij bieden

Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist! Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een goed salaris in de range van €3200 tot €4200, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy en een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken. Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes. En kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.


Waar jij werkt

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als Mechanical Engineer wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière. Samen kijken we vooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met je collega's bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar te ondernemen! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in