+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldenzaal.
Laad meer vacatures

Montage Medewerker Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,30 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Montage medewerker? Word de drijvende kracht bij onze opdrachtgever in Oldenzaal! Met jouw handige handen zet je moeiteloos onderdelen van agregaten in elkaar voor 40 toffe uren per week. Stel je een werkdag bij ons voor: Je begint met een sterke kop koffie of thee voordat je de werktekeningen checkt. Dan duik je in je project, geconcentreerd en vakkundig, en er is altijd een team om je bij te staan. Je werktekeningen komen tot leven door jouw precieze montage. Eind van de dag keer je tevreden huiswaarts, je hebt weer iets van waarde opgebouwd. Klinkt dit als jouw perfecte dag? Wij kunnen niet wachten om te bekijken wat jij in huis hebt! Solliciteer vandaag nog en start jouw carrière.

Wij bieden:

Ben jij technisch, nauwkeurig en zoek jij een baan waarbij jij jouw vaardigheden tot hun recht kunt laten komen? Zoek niet verder! Bij onze opdrachtgever in Oldenzaal zoeken we een Montage Medewerker voor 40 uur per week. Jouw taak? Het monteren van onderdelen voor aggregaten. Maar er is meer! Bij ons kun jij rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo verdien je een mooi salaris van €15,30 bruto per uur. Je komt te werken in een innovatief, warm team waar collegialiteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Het is de perfecte baan als je houdt van techniek en een goed salaris wilt. Hebben we je aandacht? Solliciteer dan vandaag nog!

Wij vragen:

Ben jij klaar voor je volgende carrièrestap? Bij onze opdrachtgever in Oldenzaal zoeken we een gedreven Montage medewerker die onze team komt versterken voor 40 uur per week. De ideale kandidaat voor ons is iemand die: - Een relevante technische opleiding heeft. - Een echte teamspeler is maar ook zelfstandig kan werken - Nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail - Goede probleemoplossende vaardigheden heeft - Bereid is om in shifts te werken. Reageer vandaag nog als jij denkt dat jij de perfecte match bent voor deze functie. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Waar ga je werken:

Internationaal operend bedrijfFabrikant van componenten en systemen ten behoeve van de aandrijf- en besturingstechniek. De producten worden toegepast in machine gereedschappen,verpakkings- en voedings- verwerkende machines, op booreilanden en raffinaderijen, ziekenhuizen en laboratoria
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in