+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldenzaal.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie werk je in de middag of nacht en doe je verschillende dingen. Je helpt met het gebruiken en schoonmaken van een machine. Ook breng je de producten naar de plek waar ze moeten zijn, met een heftruck. Het is belangrijk dat je alles netjes achterlaat. Je krijgt een goed salaris en extra geld als je in de nacht werkt. Je werkt samen in een team waar het gezellig is. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij beschikbaar in de middag of nachtdienst? Dan zoeken we jou! Het gaat om een functie voor langere tijd. In deze afwisselende functie bedien en onderhoud jij de machine, jij bent er mede verantwoordelijk voor dat de machine goed blijft draaien. Tevens zorg jij ervoor dat de producten afgevoerd worden naar de logistieke afdeling, dit gebeurt m.b.v. een heftruck. Uiteraard zorg jij ervoor dat jouw werkplek schoon en netjes is aan het einde van de werkdag.

Wij bieden:

Wij bieden jou: - Goede verdiensten conform Cao - Je ontvangt een ploegentoeslag - Veel eigen verantwoordelijkheid Je komt te werken in een team waar een informele werksfeer heerst.

Wij vragen:

Wij vragen van jou: Om voor deze functie in aanmerking te komen dien jij: - Beschikbaar te zijn in ten minste 2 ploegen - Ervaring hebben op de heftruck - Fulltime beschikbaar te zijn - Affiniteit met techniek te hebben

Waar ga je werken:

Onze klant is een producent van piepschuim (EPS), voornamelijk voor de isolatie van platdaken (vlakke dak). Bijvoorbeeld industriehallen, bedrijfsmatige bouw Onze klant is een producent van piepschuim (EPS), voornamelijk voor de isolatie van platdaken(vlakke dak). Bijvoorbeeld industriehallen, bedrijfsmatige bouw. Onze klant is een producent van isolatiemateriaal. Het bedrijf is gevestigd in Oldenzaal. Er heerst een informele werksfeer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in