+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Denekamp.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker koeltoren Denekamp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,50 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een echte doorpakker en wil jij werken bij één van de modernste Food bedrijven van Nederland? Heb jij een passie voor lekker eten en wil je bijdragen om je medemens een heerlijke kant-en-klaar maaltijd van Bonfait aan te bieden? Zoek dan niet verder, want dan is dit de vacature voor jou! Binnen Bonfait ga jij aan de slag met het verwerken van food. In de functie van productiemedewerker bij de koeltoren ben jij verantwoordelijk voor het op pallets stapelen van de maaltijdbakken die uit de koeltoren komen. Dit betekent dat jij werkzaam bent in een koele omgeving waar hygiëne voorop staat! Het is belangrijk dat je secuur en snel te werk gaat. Natuurlijk sta jij er niet alleen voor, want samen met jouw team zorg je ervoor dat het werk op tijd afkomt. De werktijden zijn: - Ploeg 1 van 08.30u tot 17.00u - Ploeg 1 van 10.00u tot 18.30u - Ploeg 2 van 15.30u tot 00.00u - Ploeg 2 van 17.00u tot 01.30u Zoek je een baan voor langere tijd of juist voor een kortere periode? Wil je graag parttime aan de slag, of toch een fulltime baan? Bonfait heeft het allemaal!

Wij bieden:

- Een salaris van €14,50 bruto per uur conform de CAO Gemaksvoeding - Een ploegentoeslag;
na 18.00u tot 00.00u 133% en na 00.00u tot 06.00u 135% - Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer vanaf 10km, met een maximum van €8,15 per dag - Wisselende werktijden - Een dynamische werkomgeving - Gratis koffie en thee in de pauze - Heerlijke kant-en-klaar maaltijden van Bonfait om mee te nemen naar huis voor maar €2,00

Wij vragen:

- Je spreekt Nederlands, Engels of Duits - Flexibel inzetbaar, je bent bereid in ploegen te werken - In het bezit van eigen vervoer - Je bent een echte doener en weet van aanpakken - Je werkt netjes en secuur - Werken in een koele omgeving is voor jou geen probleem - Minimaal 18 jaar Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan meteen! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Timing, wie weet zien we jou binnenkort!

Waar ga je werken:

Zorgen voor lekkere verse kwaliteitsproducten, het zit ons al sinds 1983 in de genen. Nadat we van start gingen met de verkoop van salades, sauzen en andere versspecialiteiten, is ons programma in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. In 1993 is daar de productie van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten en soepen bijgekomen. Hiervoor beschikken we in Denekamp over ultramoderne faciliteiten. Sinds januari 2021 is Bonfait B.V. een onderdeel van Van Loon Group. Wij leveren aan versspeciaalzaken, instellingen, supermarkten en sinds september 2008 ook aan de senioren thuismarkt. Onze activiteiten worden gestuurd door kwaliteitsbewustzijn, marktgerichtheid en een sterke affiniteit met foodtrends. Samen met onze 180 medewerkers staan we in voor flexibiliteit, continuïteit en optimale klantenservice.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in