+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Denekamp.
Laad meer vacatures

Parttime productiemedewerkers Denekamp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,08 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij werken in één van de modernste Food bedrijven van Nederland? Heb jij passie voor lekker eten en wil jij het leven van je medemens makkelijker en smakelijker maken dankzij de heerlijke kant-en-klare maaltijden van Bonfait? Dan is dit de vacature voor jou! Als productiemedewerker bij Bonfait ben jij verantwoordelijk voor het bereiden, vullen, de opmaak en het verpakken van de lekkerste kant-en-klaar maaltijden van Nederland. Dit gebeurt aan een van onze vele lopende banden. We hebben een warme en koude omgeving. Bij het afvullen van warme maaltijden kan je denken aan: een stukje vlees inleggen, bami/nasi aandrukken in bakjes of groente in de bakjes scheppen. In de koude omgeving vinden de verpakkingswerkzaamheden plaats. Hierbij kan je denken aan de maaltijd voorzien van de juiste verpakking/etiquette en vervolgens zorg je ervoor dat de maaltijden in kratten of dozen worden geplaatst. Samen met jouw team zorg je ervoor dat het werk op tijd afkomt. Zoek je naar een functie voor langere tijd of juist iets tijdelijks? Een parttime of een fulltime baan? Bonfait heeft het allemaal!

Wij bieden:

- Een salaris van €14,08 bruto per uur conform de CAO Gemaksvoeding - Ploegentoeslag na 18:00 uur van 133% - Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer vanaf 10km, met een maximum van €8,15 per dag - Flexibele werktijden en werkdagen - Gratis koffie en thee tijdens de pauze - Heerlijke kant-en-klaar maaltijden mee naar huis voor maar €2,00

Wij vragen:

- Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal - Flexibel inzetbaar, je bent beschikbaar in 2 ploegen - In het bezit van eigen vervoer - Je werkt netjes en secuur - Je bent een echte doorzetter - Je bent 18 jaar of ouder Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan meteen! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Timing, wie weet zien we jou binnenkort!

Waar ga je werken:

Zorgen voor lekkere verse kwaliteitsproducten, het zit ons al sinds 1983 in de genen. Nadat we van start gingen met de verkoop van salades, sauzen en andere versspecialiteiten, is ons programma in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. In 1993 is daar de productie van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten en soepen bijgekomen. Hiervoor beschikken we in Denekamp over ultramoderne faciliteiten. Sinds januari 2021 is Bonfait B.V. een onderdeel van Van Loon Group. Wij leveren aan versspeciaalzaken, instellingen, supermarkten en sinds september 2008 ook aan de senioren thuismarkt. Onze activiteiten worden gestuurd door kwaliteitsbewustzijn, marktgerichtheid en een sterke affiniteit met foodtrends. Samen met onze 180 medewerkers staan we in voor flexibiliteit, continuïteit en optimale klantenservice.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in