+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oost-Souburg.

Begeleider nachtteam Oost-Souburg Oost-Souburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.393 - € 3.606 p/m

Vacature in het kort

Voor onze locatie Hof van Kromwege zoeken we een nieuwe collega voor ons vaste nachtteam. Hou je van nachtdiensten en kun je goed zelfstandig werken? Dan is deze baan perfect voor jou. Je zorgt voor een rustige nacht, geeft persoonlijke zorg en werkt met een zorgdomotica systeem. We bieden trainingen en ondersteuning, zodat jij het beste kunt geven. Samen werken we aan een fijne plek voor onze bewoners. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor locatie Hof van Kromwege in Oost-Souburgzoeken wij een aanvulling van ons vaste nachtteam (verzorgende IG). De uren zijn in overleg bespreekbaar.

Werk jij graag nachtdiensten, kun je goed zelfstandig werken en sta je stevig in je schoenen? Kan je goed omgaan met dementie en verplaats jij je makkelijk in de leefwereld van ouder wordende cliënten? Dan is dit dé baan voor jou!

Jouw werkplek
Hof van Kromwege ligt midden in de wijk en dichtbij het station en de winkels. Het is een nieuwe locatie, met appartementen verdeeld over 2 etages. Iedereen heeft zijn eigen appartement. Er zijn 4 huiskamers, waar gezellig samenkomen en samen eten centraal staan. Er wonen 36 bewoners. De bewoners variëren in leeftijd tussen de 20 en 80 jaar met een verstandelijke beperking (VB). Op onze locatie hebben we een zorgdomotica systeem.

Als vaste nachtbegeleider kom je te werken in een gedreven vast nachtteam. In de nacht werk je alleen samen met een slaapdienst op locatie als achterwacht voor noodgevallen.

Jouw uitdaging
Elke (nacht)dienst is anders en heeft zijn eigen mooie momenten. Jij bent er voor de bewoners in de nacht, biedt warme persoonlijke zorg en draagt zorg voor de nachtrust van onze bewoners. Je houd het zorgdomotica systeem bij en doet een bijdrage aan onze vaste nachtdienst. Je denkt mee met de collega's!

Over jou

  • Jij weet onze (oudere) bewoners een rustige nacht te kunnen geven.
  • Fysieke zorgtaken doe je graag, je kunt omgaan met dementie en je kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners.
  • Je bent bekend met epilepsie en diabetes of bereid om hierin bij te scholen. Je beseft het belang van medicatieveiligheid en werkt secuur.
  • Je werkt graag samen in teamverband, maar durft daarnaast ook zelfstandig beslissingen nemen. Je denkt graag mee over de ontwikkeling van de locatie.

Je hebt:

  • een minimaal afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG;
  • interesse in of werkervaring met het werken met ouder wordende bewoners met een (lichte) verstandelijke beperking;
  • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
  • De ruimte om samen met je team zelforganiserend te werken; samen te bepalenhóe je het werk binnen het team organiseert;
  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.606,- (FWG 35/40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
  • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
  • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 17 mei 2024.
Heb je nog vragen? Bel dan met Valery Vermeule, Coördinerend begeleider, Hof Kromwege op telefoonnummer 06 - 25 10 38 85.

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in