+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterhout (GE).
Laad meer vacatures

Magazijn medewerker Oosterhout (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

"Word jij onze nieuwe teamgenoot bij Onze Opdrachtgever in Oosterhout? Wij zijn een ambitieus bedrijf met een duidelijke missie. Als magazijn medewerker help jij ons deze doelen te bereiken. In ons hechte team werken we samen en zorgen we voor een prettige werksfeer. Jij kunt dat team nu komen versterken! Wacht niet langer en ervaar zelf de positieve energie en groeimogelijkheden bij Onze Opdrachtgever. Want waarom zou je ergens anders werken, als je ook bij ons kunt stralen?"

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een warm familiebedrijf? Bij onze opdrachtgever in Oosterhout Gelderland zoeken wij een leergierige en gemotiveerde Magazijn Medewerker. Als onderdeel van een klein, hecht team van 15 medewerkers, werk jij op dagdiensten en houd jij je bezig met het distributieproces van diverse producten. Je sorteert de pakketten en voert algemene magazijnwerkzaamheden uit. Het unieke aan onze opdrachtgever - van origine een Japans bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland - is de persoonlijke aanpak. Vanaf dag 1 ben je een gewaardeerd lid van het team. Wij bieden opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een goed evenwicht tussen werk en privé en een gestructureerde werkomgeving die helder perspectief biedt. Ben jij communicatief vaardig in Nederlandse en/of Engelse taal? Grijp dan deze kans en groei mee met ons internationale bedrijf! Het salaris bedraagt minimaal €13,27 bruto per uur (€2000+/- bruto per maand) voor een 40-urige werkweek. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht afkomst of achtergrond. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wij vragen:

Onze opdrachtgever in Oosterhout, Gelderland, is op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker. Ben jij een echte aanpakker die enthousiast wordt van logistieke processen? Dan is deze rol perfect voor jou! Wat verwachten wij van jou: - Je hebt minimaal een MBO denk- en werkniveau. - Je bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat (is een pré) - Ervaring in een magazijnomgeving is een pré, maar geen vereiste. - Je bent fysiek in goede conditie, gezien het tillen van goederen tot jouw taken behoort. - Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen Dus ben jij die proactieve, gedreven persoon die wij zoeken? Zet de eerste stap naar deze nieuwe uitdaging en reageer nu! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

Waar ga je werken:

Ben jij een organisatorisch talent dat houdt van aanpakken? Voor onze kleinschalige vestiging in Oosterhout, Gelderland, zoeken we een Magazijn Medewerker voor 40 uur per week. Onze oorsprong ligt in Japan, maar we zijn wereldwijd vertegenwoordigd, waaronder in Oosterhout met een echt familiebedrijf van ongeveer 15 werknemers. Hier ben je vanaf dag één echt onderdeel van het team! Je werkdag begint elke ochtend met een verse kop koffie en een goede planning. Samen met je collega's stel je prioriteiten en beheer je het distributieproces van verschillende producten. Je zorgt ervoor dat alle pakketten op juiste wijze gesorteerd worden en houdt je bezig met diverse magazijnwerkzaamheden. Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en wil je onderdeel zijn van onze unieke familiesfeer? Solliciteer dan nu en wie weet word jij onze nieuwe collega!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in