+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Finance Manager Vacature | APK Group | Regio Midden Brabant Oosterhout (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

QWork

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 6.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Finance Manager heeft u een sleutelrol binnen het Finance Team en rapporteert u rechtstreeks aan de CFO en de Financial Expert. U bent verantwoordelijk voor het voeren van onderhandelingen met banken, het beheren van financiële relaties en het optimaliseren van onze financiële positie. Daarnaast speelt u een actieve rol bij het identificeren van financieringsmogelijkheden en het sluiten van succesvolle deals. U zorgt ook voor het dagelijkse beheer van de boekhoudafdeling, waarbij u streeft naar een nauwkeurige dienstverlening aan onze interne klanten.



Gevraagd

  • Aanzienlijke ervaring in het onderhandelen met banken en het beheren van financiële relaties is van essentieel belang.
  • Sterke financiële achtergrond, bij voorkeur als Finance Manager in een internationale context.
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om succesvolle financiële deals te sluiten.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en in staat om effectief te communiceren met bankinstellingen en interne belanghebbenden.
  • Grondige kennis van boekhouding en financiële analyse, met het vermogen om financiële rapporten te interpreteren en strategische aanbevelingen te doen.
  • Teamspeler die anderen kan begeleiden en inspireren.
Arbeidsvoorwaarden

Als Finance Manager bij APK Group krijgt u de mogelijkheid om uw onderhandelingsvaardigheden met banken volledig te benutten. U komt terecht in een dynamische werkomgeving waar uw expertise gewaardeerd wordt. Wij bieden een competitief salarispakket, afgestemd op uw ervaring en vaardigheden, en de mogelijkheid om bij te dragen aan de groei en het succes van ons bedrijf.



Aanbod

Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

 Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Bent u een ervaren manager op zoek naar een uitdagende functie waarin uw onderhandelingsvaardigheden met banken centraal staan? Maak kennis met onze vacature voor Finance Manager bij APK Group. Zij zijn een toonaangevend bedrijf met vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Als Finance Manager speelt u een cruciale rol binnen het Finance Team en krijgt u de unieke kans om actief te onderhandelen met banken, financieringsmogelijkheden te identificeren en onze financiële positie te optimaliseren.APK Group is een vooraanstaand groeibedrijf dat gespecialiseerd is in slimme en duurzame infrastructuur voor de steden van morgen. Met meer dan 2000 medewerkers in de BENELUX en Duitsland zijn we actief in diverse kernsectoren, zoals water, energie, mobiliteit, telecom, landschap, recycling en constructie. Ons bedrijf biedt een stimulerende werkomgeving waarin uw expertise en onderhandelingsvaardigheden van onschatbare waarde zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in