+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Floor manager horeca Oosterhout (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.476 - € 3.015 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Even voorstellen...

Je komt te werken bij het leukste vakantiepark van Nederland en gaat aan de slag in ons restaurant. Ons team is gezellig en staat altijd voor elkaar klaar. Brabantse gezelligheid noemen we dat ;) Ben jij iemand die ervaring heeft in de horeca en met leidinggeven? En word je getriggerd door bovenstaande, lees dan snel verder!


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Je staat te popelen weer lekker aan de slag te gaan. Horeca is je passie en je kan niet wachten om het team hiermee te inspireren. Voor onze gasten is er volop te beleven in de horeca, zoals bowlen, de gamehall met onder andere een poolbiljart of van het aanbod van het leisure en entertainment team.

Je begroet je collega’s en start met het coördineren van de shift, hierin neem je het team mee zodat zij weten wat hen te wachten staat. Je bekijkt het restaurant en zorgt dat alles op en top verzorgd is. Die ene kaart die scheef staat, die zet je nog even snel recht. Jij en het team zijn er klaar voor!

Je begroet de gasten vriendelijk wanneer zij binnenstappen, en door de brede lach van de gast merk je dat zij zich welkom voelen. Yes! Behulpzaam worden zij bediend en er wordt zelfs het stapje extra gezet door het brengen van een kleurplaat. Mooi verzorgde gerechten en drankjes worden genuttigd en bij het afrekenen krijg je het grootste compliment; “het was boven verwachting!”.

Je zorgt voor de perfecte voorbereiding voor de volgende shift of dag van je collega’s. Dat welverdiende drankje na de dienst smaakt vast daarom ook zo lekker! Met de collega waar je zo lekker mee hebt gewerkt, kijk je terug. Wat ging goed, en is er ruimte voor verbetering?

Je rijdt naar huis en bent trots op het team! Alles liep gesmeerd en die ene medewerker zonder enige horeca-ervaring, heeft zich ontwikkeld als een echte horecatijger! Jij hebt haar ingewerkt, hoe gaaf is dat! Je zag dat ze straalde toen je haar het welgemeende complimentje gaf. En jij krijgt daar ontzettend veel voldoening van wanneer je het team alle kneepjes van het vak leert. Jij stuurt medewerkers aan op een coachende en motiverende manier. Dit uiteraard terwijl jij zelf meewerkt en het goede voorbeeld geeft. Je controleert en stuurt bij wanneer dat dat nodig is.

Je praat het F&B management bij over het reilen en zeilen op de werkvloer, denkt mee over beleidszaken, en bent oplossingsgericht. “Nee” komt niet voor in jouw woordenboek en je bent niet bang om aan te pakken. Je weet waar je het over hebt, en je staat ergens voor.


Wat kun je van ons verwachten?
  • Salaris in schaal 5 cao recreatie: min. €2.476 en max. €3.015 bruto per maand op basis van 38 uur;
  • Gratis warme maaltijd en sluitdrankje als je ‘s avonds werkt;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Een toeslag van 25% als je op zondag werkt;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.);
  • 8% vakantietoeslag;
  • Opleidingsmogelijkheden via Roompot Academy;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op verschillende overige verzekeringen;
  • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Enthousiast geworden? Solliciteren doe je gemakkelijk door je cv en motivatie via deze site te uploaden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Wie ben jij?

Ben jij iemand die ervaring heeft in de horeca en met leidinggeven? En word je getriggerd door bovenstaande? Dan ben jij degene die wij zoeken.

  • Minimaal 3 jaar ervaring met leidinggeven;
  • Aantoonbare werkervaring binnen de horeca;
  • Voorkeur voor fulltime beschikbaarheid;
  • Flexibiliteit in je werktijden en dagen.

Kun jij je in alle punten vinden? Dan is deze baan perfect voor jou!


Toonaangevend

Jouw bestemming

Op de Katjeskelder kunnen gasten van alle leeftijden optimaal genieten. Het park ligt midden in de bossen wat onze gasten optimale rust brengt. Hier kom je terecht op een fijne uitdagende werkplek met een managementteam dat al langere tijd het park draait.

Jij komt te werken in het jong en grote horecateam van 30 collega's. We hebben veel hulpkrachten van 18 tot 21 jaar die ook soms aansturing nodig hebben. Jouw vaste collega's zijn tussen de 20 en 65 jaar. Aan diversiteit geen gebrek. Onze horeca zit in het centrumgebouw middenin ons sfeervolle bospark. Naast de horeca en de aangrenzende snackbar vind je in hetzelfde gebouw dus ook de binnenspeeltuin en bowlingbaan.


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact via 0113-820781 of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


HR Roompot
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in