+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterhout (NB).
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker in Oosterhout Oosterhout (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In ons grote warehouse werk je als logistiek medewerker met veel pallets en de nieuwste technologieën. Elke dag start je met koffie en een praatje met je team. Je taken variëren van het binnenbrengen van pallets tot het werken met een reachtruck. We bieden een salaris op basis van ervaring, vergoeden reiskosten en er zijn kansen om door te groeien. Je werkt in een gezellig team met flexibele uren. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als logistiek medewerker ben je de spil in het web van ons 20.000 m2 grote warehouse waar we ongeveer 35.000 pallets herbergen. Jouw dag begint met een gezellig kopje koffie in onze bedrijfskantine, waar je de dag doorneemt met je collega's. Vervolgens ga je aan de slag met diverse taken binnen het warehouse, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technologieën zoals RF scanners en ons Warehouse Management Systeem. Van inslag van pallets tot uitslag werkzaamheden met de reachtruck, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Wij bieden:

-Een salaris op basis van ervaring;
-Reiskostenvergoeding;
-Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf -Een informele werksfeer met leuke collega's waar je elke dag mee samenwerkt.

Wij vragen:

-Beheersing van de Nederlandse taal;
-Enige ervaring in een logistieke functie. Werktijden zijn flexibel tussen 07.00 uur en 19.00 uur, met mogelijkheden om ook in de avonden te werken van 18.00 uur tot 23.00 uur.

Waar ga je werken:

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd logistiek bedrijf dat al sinds 1920 de toon zet in de branche. We zijn een trots familiebedrijf dat service, kwaliteit, en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt. Ons ruime warehouse biedt een breed scala aan diensten, waarbij we zowel de fysieke als administratieve afhandeling verzorgen van inslag, opslag en uitslag van goederen. Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van de familie en samen de logistieke sector te veroveren? Pak dan snel je kans en solliciteer nu als logistiek medewerker.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in