+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterwolde (FR).
Laad meer vacatures

Operator, 2 ploegen Oosterwolde (FR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,25 - € 14,37 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij Royal Smilde Foods maken we heerlijke producten zoals salades en quiches. We zoeken operators die technisch zijn, van aanpakken weten en dol zijn op de foodindustrie. Je werkt in 2 ploegen, dus elk weekend ben je vrij. Klinkt goed, toch? Je start met een mooi salaris en hebt kans op een baan voor de lange termijn. Plus, je krijgt extra geld voor het werken in ploegen. Je komt terecht in een fijne sfeer waar samenwerken belangrijk is. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Van salades tot spreads en quiches, deze producten worden onder andere gemaakt bij Royal Smilde Foods. Om al deze producten te produceren, daar zijn operators voor nodig. Ben je technisch onderlegd, werk je graag met je handen en heb je ook nog affiniteit met de foodindustrie? Top, dan zoeken we jou! Smilde Foods in Oosterwolde heeft meerdere plekken beschikbaar voor operators die graag werken in de 2 ploegen, je bent dan elk weekend vrij, heerlijk toch?! Interesse? Laat je sollicitatie vooral achter.

wat bieden wij jou
  • Bruto startsalaris vanaf € 13,25 tot € 14,37 p/u
  • Prettige werksfeer
  • Werken in de 2 ploegen, elk weekend vrij!
  • Baan met toekomstperspectief
  • Ploegentoeslag obv klokurenmatrix
  • Heerenveen
wie ben jij

Je bent technisch onderlegd, werkt graag met je handen en hebt affiniteit met de foodindustrie. Ook heb je al eerder gewerkt als operator of ben je bereid om het vak te leren.

Verder beschik je over:

  • Je bent bereid om in de 2 ploegen te werken, van maandag t/m vrijdag
  • Je bent leergierig en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen
  • Je bent bekend met de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en weet dit na te leven
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
wat ga je doen

Jouw carrière gaat van start bij Smilde Foods! Je wordt eerst ingewerkt door een ervaren collega, je leert op deze manier de fijne kneepjes van het vak. Heb je eenmaal alles onder de knie, dan ga je zelfstandig aan het werk. Je bent in de functie van operator verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van machines, maar ook het oplossen van storingen. Eveneens belangrijk: jij bewaart het overzicht en voert voorbereidende werkzaamheden uit, denk aan het bijvullen van ingrediënten of materialen. Tevens houd je je bezig met het naleven van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en het schoonhouden van jouw werkomgeving.

Loopt alles volgens planning en heb je nog wat tijd over? Je helpt dan graag jouw collega’s die wel wat extra handjes kunnen gebruiken, dat is pas samenwerken!

waar ga je werken

Royal Smilde Foods, de smaakmaker in Retail, Foodservice, Industrie en Afrika! In Heerenveen en Oosterwolde werken ze iedere dag aan duurzame, innovatieve producten voor haar klanten, waarbij zij zich onderscheiden door de zaken net even anders te doen. Met haar jarenlange ervaring is zij een gewaardeerde sparringpartner voor haar klanten. Royal Smilde denkt mee en speelt actief in op nieuwe ontwikkelingen.

sollicitatie

Pak jij deze baan met beide handen aan? Solliciteer direct en we plannen een eerste kennismaking in! Heb je vooraf nog vragen? Bel me gerust op 06-12862953. Tot gauw!

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in