+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Opheusden.

(junior) BIM Modelleur Opheusden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GMB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een BIM Modelleur die graag werkt aan uitdagende en maatschappelijk relevante projecten? Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van digitalisering en innovatie? En houd je van vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol? Dan is GMB op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Bij GMB Waterveiligheid & Constructies is digitaal werken volop in ontwikkeling. Hierin speel je als BIM modelleur een belangrijke rol. Als BIM Modelleur ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van de beste oplossingen voor onze dijkversterkingsprojecten. Je werkt samen met een multidisciplinair projectteam en je adviseert en evalueert over de toepassing van BIM in de projecten. Je vertegenwoordigd GMB in interne en externe overlegsituaties die betrekking hebben op BIM en je deelt je kennis met je collega’s. Omdat wij vaak vroeg worden betrokken in de ontwerpfase van een project heb je nog veel invloed op het ontwerp.

Als BIM Modelleur ben je dus de schakel tussen de verschillende informatiebronnen in het project. Je gebruikt diverse tools om aspectmodellen op te stellen, te coördineren en te toetsen , zoals:

Autodesk: ACC Construction Cloud, Civil 3D, Recap pro, Navisworks manage, Autocad Map 3D & Infra works
GIS: Arcgis online & Arcgis pro
FME: FME Form

Andere taken die horen bij de rol van BIM Modelleur zijn o.a.:

- Bundelen van de projectinformatie t.b.v. efficiënter werken en het reduceren van faalkosten
- Uitwerken van een volledig dijkversterkingsproject in een 3D model
- Beschikbaar stellen van project gerelateerde informatie.
- In samenwerking met collega’s en partners het maken van integrale ontwerpen
- Uitontwerpen van verschillende deelontwerpen van een project zoals op- en afritten en de woning aansluitingen
- Ophalen van informatie bij combinatiepartners


Jouw werkomgeving

Werken bij GMB betekent werken bij een familiebedrijf waar mensgericht ondernemen centraal staat, voor jou als medewerker maar ook naar de buitenwereld. Zo werken wij hard aan een duurzame bouwplaats en willen wij in 2030 volledig circulair werken. Bij GMB kom je terecht in een organisatie waar persoonlijke aandacht, eerlijkheid en openheid hoog in het vaandel staan en waar iedereen de kans krijgt zijn/ haar talent maximaal in te zetten. We hechten veel waarde aan een positieve werksfeer en willen graag dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en zich verbonden voelen met onze organisatie.

Binnen GMB vind je alle technische disciplines onder één dak. Hierdoor hebben we veel kennis en vakmanschap in huis. Er heerst op de werkvloer een sterk saamhorigheidsgevoel waarbij er veel ruimte is voor lol met elkaar. Daarnaast zorgen we voor een goede balans tussen werk en privé en bieden we onze medewerkers diverse ontwikkelingsmogelijkheden.


Wie ben jij?

Je bent een (startende) BIM Modelleur met een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante richting, zoals civiele techniek. Wij zoeken hiernaast iemand die enthousiast is over digitalisering en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Vanuit je interesse blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Omdat je veel met anderen samenwerkt ben je communicatief vaardig en weet je op een constructieve manier een boodschap over te brengen.

Ben je al een ervaren BIM Modelleur? Dan heb je ook:

· Minimaal 2 jaar ervaring in Civil 3D en AutoCAD in het modelleren van waterkeringen
· Kennis van regelgeving en normen op het gebied van dijkontwerp
· Kennis van verschillende software systemen

Ben je nog geen BIM modelleur, maar wil je dat wel worden? Dan ben je bij ons ook van harte welkom! Als je bij ons start kan je direct aan de slag met een CAD opleiding waarnaar je op basis van ontwikkeling en interesse nog aanvullende cursussen kan volgen. Zo leer je bij ons dit vak jezelf eigen te maken


Wat krijg je van ons?

Bij GMB werk je aan uitdagende projecten in de waterketen. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven team dat samenwerkt aan innovatieve oplossingen voor onze klanten. Maar dat is niet alles. Wij vinden het ook belangrijk dat je je thuis voelt bij ons en dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij jou:

· Een prettige werksfeer. Bij GMB heerst een open en informele sfeer, waarin je je snel op je gemak zult voelen.
· Smartphone en laptop. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je van ons een smartphone en een laptop van hoge kwaliteit. Je kunt deze apparaten ook privé gebruiken.
· Een goed salaris dat meegroeit met je ontwikkeling. Wij belonen je voor je inzet en je prestaties met een marktconform salaris dat past bij je functie, je ervaring en je opleiding.
· Veel leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Via ons eigen Leerplein kun je allerlei cursussen en trainingen volgen in je vakgebied, maar ook op het gebied van vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Zo kun je je talenten verder ontplooien en je carrière vormgeven.
· 40 vakantiedagen. Zo kun je genoeg tijd vrijmaken voor jezelf, je familie en je vrienden.
· Een winstdelingsregeling. Wij vinden het belangrijk dat je meedeelt in het succes van GMB. Daarom delen wij een gedeelte van onze winst met onze medewerkers via een winstdelingsregeling.
· Een vast bedrag budget duurzame inzetbaarheid bovenop je brutosalaris. Wij willen dat je duurzaam inzetbaar blijft, nu en in de toekomst. Daarom krijg je van ons een vast bedrag budget duurzame inzetbaarheid bovenop je brutosalaris.
· Ben je 30 jaar of jonger? Dan ben je automatisch lid van JonGMB, ons jongerennetwerk. We organiseren regelmatig diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk aan workshops, projectbezoeken en borrels.

Zoals je ziet, bieden wij je veel meer dan alleen een baan. Wij bieden je een plek waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op de vacature. Eerst nog vragen? Wij vertellen je graag meer: App of bel naar 06- 23573180  / 06-16121214 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Gevraagd

Wat we zoeken
  • Ambitieuze aanpakker
  • Betrokken samenwerker
  • Creatieve doorzetter
  • Een neus voor kansen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Eigenaarschap


Aanbod

Wat we bieden
  • Informele, flexibele en collegiale werkomgeving met korte lijnen
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goed salaris
  • 40 vakantiedagen
  • Prima pensioenregeling
  • Korting op verzekeringen
  • Bonusregeling

Leon Rosenkamp
Recruiter
06-23 57 31 80

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in