+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Elektromonteur woningbouw regio Oss Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Elektromonteur woningbouw regio Oss

Wat ga je doen?

Jij bent onze nieuwe elektromonteur woningbouw in de regio Oss. In deze zelfstandige functie ga je op pad naar de klant. Aangekomen bij de klant onderhoud je met jouw creativiteit elektronische, domotica, brandmeld- en beveiligingsinstallaties. Tevens zit leidinggeven, coцrdineren en plannen in je bloed. Met de bovengenoemde vaardigheden pas je installaties aan en voorzie je de klant van een advies op maat. We zijn een vooruitstrevend team in de woningbouw met een Brabantse bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Jij bent een elektromonteur met enkele jaren ervaring die graag zelfstandig werkzaamheden oppakt bij klanten. Wat ga je echt doen • Voor de vacature van elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan elektronische, domotica, brandmeld- en beveiligingsinstallaties. • Met jouw technische vaardigheden pas je de bovengenoemde installaties ook zelfstandig aan. • Door goed te coцrdineren en te plannen voorzie je klanten van een advies op maat. Waar ga je werken Je gaat werken bij een innovatief bedrijf dat volop in ontwikkeling is.De medewerkers streven ernaar om het leven veiliger, duurzamer en energiezuiniger te maken. Het bedrijf heeft een gezellige, Brabantse cultuur met korte communicatielijnen. Als je voor dit bedrijf met deze vacature kiest krijg je binnen je werkzaamheden een grote mate van vrijheid. Ook krijg je binnen dit bedrijf alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een fantastische groep collega’s die elke dag de klus weten te klaren!



Gevraagd

Functie-eisen

Voor deze zelfstandige functie als elektromonteur is een afgeronde MBO elektrotechniek niveau 2 of 3 vereist; • Je hebt relevante werkervaring als elektromonteur binnen het vakgebied; • Zelfstandig en creatief werken zit in je aard; • Je bent bereid tot het draaien van storingsdiensten; • Je hebt een VCA Basis diploma of wil deze binnen 3 maanden behalen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze vacature bieden wij: • 24 vakantie en 13 ATV dagen; • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer;



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Het bedrijf verzorgt alle denkbare technische installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Dat doen ze voor zowel de integrale projecten van ons eigen bouw- en onderhoudsbedrijf, als voor externe opdrachtgevers, bijvoorbeeld collega-bouwbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en vastgoedeigenaren en -beheerders. Ze zijn thuis in nieuwbouw én de bestaande bouw, bij transformaties en onderhouds- en beheerwerkzaamheden op contractuele basis.Bij het bedrijf vind je installatietechnische en bouwkundige kennis onder één dak, maar net zo lief zijn ze met één discipline de betrokken specialist die gewend is om integraal te denken. Uitdagingen als de energietransitie, circulariteit, klimaatadaptatie, smart buildings en gezondheid vragen nou eenmaal om co-creatie en een brede blik. Zo maken ze voor jou het verschil.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in