+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Leerling Metaal/Techniek Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij graag werken én leren tegelijk? Dat kan! Ben je van plan om op korte termijn te starten met een BBL opleiding in de richting van Techniek, Logistiek of Metaal én ben je nog op zoek naar een erkend leerbedrijf? Solliciteer dan 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag op de afdeling Assembly, Logistiek of Lasserij. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die je alle kneepjes van het vak gaat leren. Binnen deze afdelingen bestaan verschillende specialismes (sub afdelingen). Tijdens jouw BBL traject kun je kennis maken met deze verschillende specialismes zodat je na het behalen van jouw diploma een volwaardige vakman- of vrouw bent!

Je werkt drie of vier dagen per week in de fabriek in Oss. De overige dagen ga je naar school. Hetgeen je leert op school, kun je direct bij ons toepassen in de praktijk.



Gevraagd

Functie-eisen

Ben je (bijna) in het bezit van een VMBO diploma of heb je al een MBO diploma en wil je graag doorleren? Dan kun je in aanmerking komen voor een BBL traject. Het is belangrijk om altijd bij de opleider te informeren welke vooropleiding benodigd is om één van bovenstaande studies te mogen gaan volgen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Op basis van CAO



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Je ervaart al snel dat ze technische mensen – mensen zijn. Ondanks dat de organisatie inmiddels is uitgegroeid tot een grote organisatie, hebben ze nog steeds het warme hart van een Brabants familiebedrijf. Er is veel aandacht voor elke medewerker en zijn gezin. Daarnaast zijn ze ook resultaatgericht. Je wordt binnen de organisatie onderdeel van een groeiende, dynamische en technische innovatieve organisatie, waar hard wordt gewerkt en successen ‘to the max’ worden gevierd. Door de torenkraan op wielen te zetten, veranderde de organisatie al in de jaren 80 de industrie voor het verticale transport. Inmiddels is men uit Oss uitgegroeid tot een toonaangevend/ trendsettend internationaal bedrijf. Ze bouwen letterlijk mee aan de dromen van anderen. Dat doen ze met zo’n 350 enthousiaste medewerkers. Door de kraan der kranen mobiel te maken, combineert de organisatie het beste uit twee werelden. Een compleet nieuwe kraan die nagenoeg overal kan komen. Ze hebben alles in eigen huis, van engineering tot productie en van instructie aan de machinist tot totale service en revisie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in