+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Bijbaan logistiek Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Je gaat op de piekdag (maandag) binnen de organisatie het orderpick team ondersteunen. Zorgvuldigheid, tempo en flexibiliteit wordt hierin verwacht. We garanderen elke maandag (07.30 - 16.10 uur) werk!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor de maandag? Kijk niet verder! Bij Hospital Logistics in Oss hebben we een logistieke functie beschikbaar voor 8 uur per week, welke prachtige doorgroeimogelijkheden biedt. Als logistiek medewerker zul je deel uitmaken van een dynamisch en leuk team. Je werkzaamheden zullen variëren, maar altijd met het doel om onze logistieke processen vlot en efficiënt te laten verlopen. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en meer verantwoordelijkheden op te pakken, als je dat wilt.

Wij vragen:

Heb jij een hands-on mentaliteit en interesse in de logistieke sector? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor ons logistieke team bij Hospital Logistics in Oss voor 8 uur per week (werkdag: maandag!). Je past perfect in ons team wanneer jij: 1. Lekker fysiek de handen uit de mouwen wilt steken;
2. Precies en georganiseerd kunt werken;
3. Iedere maandag beschikbaar bent;
4. Aantoonbare affiniteit hebt met logistiek;
5. Nederlands spreekt en begrijpt. Lijkt deze bijbaan jou wat en voldoe je aan de bovengenoemde punten? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Ieder persoon, ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht of ervaring, is welkom om te reageren. Wij hechten veel waarde aan diversiteit binnen ons team.

Waar ga je werken:

Hospital Logistics is een logistiek platform binnen de zorg. Ze bieden een magazijn en apotheek oplossing voor ziekenhuizen, zorgcentra & thuiszorg. Daarbij ook logistieke aannemingen voor internationale groothandels en toeleveranciers van de zorg. De goederenstromen in ziekenhuizen en woonzorgcentra kunnen heel complex zijn. Vanuit Hospital Logistics nemen ze al jaren met verve deze veeleisende logistieke opdracht over voor deze zorginstellingen. Zo kunnen zij zich focussen op hun hoofdtaak: het verlenen van topzorg aan hun patiënten of residenten!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in