+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Traineeship Consultancy Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.250 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Als Trainee Consultant in Nijmegen krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het functioneel inrichten van ERP-systemen. Je vertaalt klantwensen naar concrete IT-oplossingen en zorgt voor vlekkeloze implementaties en nazorg. Met jouw expertise til je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Deze veelzijdige rol biedt je de kans om de brug te slaan tussen business en IT, en echt het verschil te maken. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Trainee Consultant in Nijmegen speel je een sleutelrol in het functioneel inrichten van ERP-systemen. Jouw missie? Klantwensen omzetten naar concrete IT-oplossingen, implementeren als een pro, en altijd zorgen voor top-notch nazorg en support. Klaar voor een dynamische start? Wees de schakel tussen business en IT!


Wat ga je doen?

Als Trainee Consultant in Nijmegen sta jij paraat voor onze opdrachtgever, een toonaangevend consultancybureau. Jouw dagen zijn gevuld met het functioneel inrichten van ERP-systemen, waarbij je nauwlettend de klantwensen op locatie in kaart brengt. Je vertaalt soepel de complexe behoeften van de business naar concrete IT-implementaties, waardoor bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als spin in het web implementeer je systemen met precisie, waarbij je oog hebt voor detail en de behoeften van onze opdrachtgever altijd voorop staan.

Niet alleen ben je verantwoordelijk voor de initiële implementatie, maar je speelt ook een cruciale rol in de nazorg. Je biedt actieve support, lost eventuele knelpunten op en zorgt ervoor dat systemen continu blijven voldoen aan de eisen van onze opdrachtgever. Met jouw technisch bedrijfskundige, IT, logistieke, en wiskundige kennis, tilt onze partner haar bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Klaar om te schitteren in deze dynamische rol waarin jouw expertise het verschil maakt?


Jouw werkzaamheden
  • Afgeronde hbo of wo-opleiding met een (technisch) bedrijfskundige, IT, logistieke, wiskundige component;
  • Ervaring in het functioneel inrichten van ERP-systemen is een pre;
  • Kennis van relevante softwareprogramma’s op het gebied van ERP-implementatie;
  • Uitstekende analytische vaardigheden om klantbehoeften te vertalen naar concrete IT-oplossingen;
  • Communicatieve skills om effectief te schakelen tussen business en IT;
  • Proactieve houding en vermogen tot het leveren van nauwkeurige nazorg en support.


Gevraagd

  • Functioneel inrichten van ERP-systemen;
  • In kaart brengen van klantwensen op locatie;
  • Vertalen van businessbehoeften naar IT-oplossingen;
  • Implementeren van systemen met precisie;
  • Leveren van nazorg en proactieve support.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Stap binnen bij een vooraanstaand consultancybureau en ontdek een dynamische omgeving waar expertise en innovatie samenkomen. Hier krijg je de kans om jouw carrière te laten bloeien door betrokken te zijn bij uitdagende projecten en je skills in het functioneel inrichten van ERP-systemen verder te ontwikkelen. Een inspirerende plek waar teamwork en proactieve initiatieven de sleutels zijn tot succes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in