+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud Gastel.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Oud Gastel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 18,66 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken in het grote magazijn van Calvin Klein! Je krijgt een mooi salaris, met ploegentoeslagen. Plus, reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer. In een gezellig team, waar de radio altijd aan staat. Je gaat bestellingen verzamelen en inpakken, echt teamwerk. Misschien leer je ook nog een nieuwe taal van je internationale collega's. En er zijn leuke activiteiten zoals een personeelsfeest. Klinkt goed? Solliciteer dan nu! Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag fulltime aan de slag als magazijnmedewerker? Werken voor een supergroot en leuk kledingmerk: Calvin Klein! En wil je graag een mooi salaris verdienen van €18,66 per uur inclusief toeslagen in de avond? Top! Het kan natuurlijk in het magazijn van Calvin Klein in Oud Gastel!

Wat bieden wij jou
  • Geld! Een startsalaris van €13,52 bruto per uur
  • Wekelijks je salaris uitbetaald
  • Ploegentoeslagen van 38%. Krijg tot wel €18,66 p/u
  • Fulltime werk.
  • Reiskostenvergoeding al vanaf de 1e kilometer!
  • Een top team! Hier is het altijd gezellig :)
Wie ben jij

Zo, zet die stappenteller maar aan! Als magazijnmedewerker ga je echt heel veel lopen. Super fijn: werken én gezond blijven! Verder is het fijn dat je:

  • Beschikbaar bent om in 2 ploegen te werken (06:00 - 14:30 uur / 15:00 - 23:30 uur);
  • Engels of Nederlands spreekt;
  • Eigen vervoer hebt om naar het werk te komen.
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker voor Calvin Klein ga je bestellingen bij elkaar verzamelen en inpakken in het meeeeega grote magazijn in Oud-Gastel. Wanneer je gaat beginnen meld je je bij de teamleider. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Je krijgt een lijst, hierop staan alle artikelen die je vandaag gaat verzamelen. Shirts, onderbroeken, schoenen! Jij pickt de bestellingen en ziet de mooiste producten als allereerste! :) Wanneer je de bestelling compleet hebt, breng jij alles naar je collega’s op de inpakafdeling. Zij controleren alles en pakken het vervolgens mooi in. Zo kan alles met de vrachtwagen mee! En zij brengen het natuurlijk weer heel Europa door. Teamwork!

Waar ga je werken

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag bij Calvin Klein een wereldwijd bekend modemerk.. Calvin Klein in Oud-Gastel is één van de magazijnen wereldwijd. Je team is dan ook internationaal! Misschien leer je tijdens je werk zelfs nog een beetje Pools, Spaans of Chinees. Gelukkig spreekt iedereen in ieder geval Engels of Nederlands. Zo kun je sowieso een leuk praatje met je collega’s maken tijdens je pauze in de grote kantine. Jaarlijks worden er ook altijd leuke activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan: een personeelsfeest, sinterklaasfeest en kerstdiner. Één en al gezelligheid dus. Zo ook op de werkvloer. Want de radio staat altijd aan. Zo kun je tijdens het werk stiekem ook nog aan je dansmoves werken. ;)

Sollicitatie

Wil jij graag fulltime aan de slag als magazijnmedewerker bij Calvin Klein? Solliciteer dan nu via deze website. Heb je nog vragen? Bel, app of mail ons! Hopelijk tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in