+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tholen.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker DSV Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 13,54 p/u

Vacatureomschrijving

Versterk het DSV-team in Tholen! Wij zijn een wereldleider in logistiek, toegewijd aan eenvoud en efficiëntie. Als Pick/Pack speel jij een cruciale rol in onze missie. Je komt terecht in een dynamisch, samenwerkend team waarin ieders bijdrage telt. De enthousiaste sfeer maakt dat elke werkdag vliegt. Wil jij onderdeel zijn van dit succes? Sluit je aan bij DSV, waar jouw inzet om bedrijven wereldwijd te verbinden gewaardeerd wordt. Wacht niet langer, start jouw DSV avontuur vandaag nog!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een fulltime baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waar groei centraal staat? Als Pick/Pack medewerker bij DSV in Tholen ben je een gewaardeerd lid van ons team en verdien je €13.27 - 13.54 bruto per uur. Bij ons telt ervaring! Heb je al ervaring in deze rol? Goed nieuws! Bij DSV wordt ervaring namelijk beloond met een hoger salaris. En zelfs als beginner krijg je kansen om te groeien! Onze medewerkers zijn enorm belangrijk voor ons. Daarom bieden we gratis parkeerplaatsen voor iedereen en zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Word jij onze nieuwe collega? We zijn op zoek naar een echte teamplayer;
iemand die past in ons dynamische en enthousiaste team. Werk je graag in een positieve werkomgeving met eerlijke kansen voor iedereen? Solliciteer dan vandaag nog! Wij verzekeren strikte naleving van de Algemene Wet Gelijke Behandeling en zien uit naar jouw sollicitatie.

Wij vragen:

Werk jij graag in een dynamische omgeving en ben je op zoek naar een fulltime functie? Dan is de Pick/Pack functie bij DSV in Tholen perfect voor jou! Wat we van jou verwachten: • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
• Het vermogen om zelfstandig te werken maar ook goed als onderdeel van een team;
• Je bent fysiek fit en bereid om tijdens piekmomenten een stapje extra te zetten;
Ben jij dé kandidaat waar we naar op zoek zijn? Neem dan contact met ons op. Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen in ons team!

Waar ga je werken:

DSV Solutions is de logistieke divisie van het wereldwijd opererende DSV en biedt logistieke totaalconcepten aan. In Tholen verzorgt DSV de warehousing en logistiek van 20 klanten in een splinternieuw magazijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in